Tuesday, October 28, 2008

majlis reunion DSB 3rd batch 2008
















Hye all.....
25 oktober 2008 yang baru jer lepas nie..cik queen berjaya menganjurkan/organize satu majlis reunion untuk kawan2 cik queen masa study di politeknik merlimau dulu...bertempat di Restaurant Flaming Steamboat di Bandar Sunway (next to sunway piramid)....

memang best sebab boleh makan banyak2...memang digalakkan untuk mereka2 yang nak buat makan2 samada makan2 family or kawan2 opis.......memang best sebab boley makan macam2...
tapi tula...diantara kisah2 kita yang suka nie...tak ramai yang tau kisah duka yang cik queen lalui...

anyway....u all tgk2la picture yang sempat dicapture sekitar majlis nie....sila2 la eh....pasal sedey2 story tu cik queen post lain ok!....
lagik satu, cik queen nak ucapkan jutaan terima kasih untuk semua rakan2 yang sudi meluangkan masa hadir ke majlis tersebut.....memang cik queen terharu sangat...pada yang tak dapat datang tu...takpela..maybe kalau ade orang organize pasni u all bley la join....thanks to kak piah, kak dila, etot, dauz, fit and her bf, que, syawal, amin, ma'som, caen, farid and to dzulikram.......kenangan bersama takkan dilupakan.....walaupun ada yang sebok dgn submission...dgn exam...dgn presentation...
tapi u all sanggup luangkan masa yang amat berharga tu untuk menjayakan majlis....
cik queen terharu sangat2.....semoga ketemu lagi..
bye






3 comments:

belasahan said...

think that you dont have a blog...huhuhu

Queen said...

baru je buat...friendster getting crowded....harap dapat beri tunjuk ajar...

shaholy_gurl said...

APA YG SEDIH NYE NIK........... PASAL AKU LA TU........HAHAHAHHAHAHAAAHA... PADAN MUKE KO... jangan mare

Related Posts with Thumbnails