Wednesday, August 15, 2012

Terima Kasih Mama kerana melahirkan insan hebat ini

Tahun ini
Yabang kata tak nak hadiahnya
Walaupun saya beria2 nak belikan
Katanya tunggulah lepas2 raya
kita nak pakai duit banyak utk raya


Sebenarnya sayahampir2 terlupa
gara2 sibuk menyiapkan hantaran
Mesti siap sebelum Jumaat
Esok ada buka puasa office lagi
Pasti tidak sempat

Mujurlah Yabang ada habit sejak hari lahir saya yang lepas
Setiap pagi bangun dan ucapkan
Selamat Hari Jadi Sayang
paling tidak pun
Selamat Hari Raya Sayang

Jadi pagi ini bila dia cakap
saya cuma perlu membalasnya..hahaha
itulah dinamakan strategi
Malam ini mungkin beli sepotong kek kongsi berdua
Masa hari jadi say aharitu pun tiada sambutan
Cuma dapat advance birthday present je..
Dah selamat 'direndam' ketika ke Melaka Wonderland.


Saya semakin terbiasa
Dengan sambutan yang tidak disambut
Cuma dengan ucapan
Hadiah ikut keperluan..hahhaa

Semoga lepas raya duit tak kering la
Dapatla belikan Yabang hadiah harijadinya yang saya target itu.
Dah target lama ni.  =p


7 comments:

cheqna said...

semoga Allah mempermudahkan segala urusan nik =)

MamaEma said...

Muga target itu tercapai..INSYAALLAH

atty's said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin

gadisBunga™ said...

selamat hari raya awak!

saya pun dah biasa tak disambut. cukup dengan ingatan mereka yangtersayang. itu lebih bermakna kan? :)

Hanis MY said...

Semoga tercapai insyaAllah. Selamat hari raya maaf zahir batin

Anonymous said...

Salam,Kalau nak order yang royal jelly dr china from your dad boleh tak?

Queen said...

@anonymous.. my dad dahtak buat la yang.. =)

Related Posts with Thumbnails