Wednesday, November 25, 2015

Uwais Mujahid mara ke depan

Uwais mula meniarap around 4 month kot..  cant remember well.

Maju ke depan at 5m mcm tu..
and 6m ni dah mula angkat bontot nak merangkak

Paling pantang jika kami makan dalam dulang.  Letak hujung hall.  kami makan hujung satu lagi.  Baru 2 suap dia dah sampai.  Peha ayah pun boleh dipanjatnya semata-mata nak capai apa yang dalam dulang.

Sorry ya nak.. not yet..  =)



last timbang..  7kg..

Ummi ikan kering. Uwais ikan paus

4 comments:

Pretty vrach said...

cepat progress dia..anak sy malas bebenor nk merangkak..

http://prettyvrach.blogspot.my/2015/11/how-to-read-mac-makeup-code.html

suezen said...

hehehehhe.....statement Ummi ikan kering. Uwais ikan paus...plg win....

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Izz Latif said...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

Related Posts with Thumbnails