Tuesday, September 10, 2013

New Hairstyle

Last weekend  ( tak habis lagi entry last weekend..hehe)

Balik rumah tok wan Sufiyyah di Sepang kan

Tok wan tegur
rambut sufiyyah panjang sangat
sampai masuk mulut masuk mata

Saya kata
Sufiyyah tak nak sikat
Tak nak ikat
mmg boleh buat gaduh la nak ikat rambut dia
Sikat pun sama
Jadi saya cuma brush her hair
pastu biar jela
huhu


Jadi sebab dah dicomplaint
saya minta tolong tok wan potongkan rambut depan dan tepi sikit

Nak potong semua saya sayang
Tu rambut sufiyyah dari lahir (lahir dulu cukup sekali pastu takde potong2 dah)
Saya takut dah takde dah golden hair mcm rapunzel tu dah
haha

Tapi tok wan kira apa..
tak sempat tegah
krup krap..  habis..sekian

kutip la balik
masuk dalam plastik.. hahhaa
Buat kenang2an
Rambut gold sufiyyah  =p



Tapi bagus juga tok wan potong
kemas sikit
tak sakit mata
Yabang kata sufiyyah nampak mcm budak 'nakal' dengan rambut barunya
Tapi saya nampak sporty =P




Kenapa tak potong sendiri?
Sebab saya ni penakut
dan sufiyyah bukanlah reti duk diam
kalau dengan umminya

Asyik meloncat
mulut becok
tangan tak reti duk diam
Die tau ummi sayang die lebih
tak marah
kaan..


Kalau tok wan tu elok pula dia duk diam
Diam betul
Tau takut.. tok wan garang tauu.. haha

Kalau mama (BS sufiyyah)..  ke..  Acu ke (adik BS sufiyyah) yang ikat rambut..sikat..
elok je diam siap boleh buat mcm2 gaya..  mcm2 pesen











Ini kali kedua potong rambut
next time xtau bila

=P

bila dah rimas la kot

4 comments:

Allene said...

comelnya la si kecik ni...

Qhaifa Nur said...

teringat kat aeish...
dari kecil papanya tak beri potong rambut..
potong depan saja..
tup..tup dah 4 tahun

sufiyyah pasti comel kan...

suezen said...

sweet muke sufiyah...again sweet sgt!

Mimy Hamid said...

ummi bela panjang la leh ikat ikat

Related Posts with Thumbnails