Wednesday, November 20, 2013

album photobook FREE!


dah lama tak bukak groupon.  risau kot2 nk mmbeli je benda bukan2. atau ternampak voucher perutian best2 lalu nak beli.  walhal sekarangkan tengah lancarkan oenjimatan berganda.

tiba2 tengok kawan msg ckp ada free photobook..  ape lagi..  terus beli lah.  free kaaaann..


Free tu utk mini photobook soft cover 6"x6" je..  tak termasuk delivery..
Tapi ok lah kan..  sape nak kasik.



So sempena benda Free ni..

QUINY PHOTOGRPAHY offer FREE design utk mini photobook ini sekiranya ambil 1hour potraiture dengan kami yang berharga RM150.

ATAU

cuma RM19 untuk kami design kan mini photobook ini



RM19 utk tiada headache..  cuma beli..  dan berikan kami code dan gambar..  barang akan sampai direct ke pintu rumah anda  =)



Sesiapa yang berminat boleh beli dengan GROUPON this lovely voucher...
klik link dibawah

FREE PHOTOBOOK
last for another 3 days only..  =)
boleh redeem sampai bulan 5 tahun depan


Untuk tempahan potraiture atau design service boleh contact nik tru
email : nikhakimah@yahoo.com
cal/sms/whatsap : 0123857747


7 comments:

Qhaifa Nur said...

dah siap cantik kan...

Mimy Hamid said...

yup 6 i dah beli 6 u siap ehhh i pos kat u hahahaha

NM03 said...

yamiya sayammmm

cemana yang harga RM19 tu?? tak paham???

email kat kitew

shareena@matrade.gov.my

CikNaa said...

ciknaa dah email..

Rusnah osman said...

macam mana rm19 tuh?? email boley?
rusnah_87@yahoo.com.my..
tq ye...
salam perkenalan..

attyfir said...

comey je suffiyah

diana adha said...

hasilnya...thanks nik :)

http://dianaadha.blogspot.com/2014/01/album-photobook-jalan-jalan-kuching.html

Related Posts with Thumbnails