Tuesday, November 12, 2013

Hutang

Agak bersetuju dengan sharing seorang teman di facebook



rupanya ramai sahaja yang bersetuju barangkali.  Sebab nampak banyak kali status Fedtri yahya ini di share kan..


Ya..  dan yabang sekarang sedang cuba jadi 'pura-pura lupa'.. 'pemalu'..  (tersalah pula..  pura2 lupa ada bagi org pinjam hutang..hehe.. tersaloh la pulop..)

tak tahulah itu kategori hutang ke apa
kalau di letak spesifik sikit dalam blog ni
melenting kata ingat dan jaja cerita.
Sudahnya pemberi pinjam <dot.dot.dot> terpaksa 'malu2' nak minta



oh ya..  saya pun masih hutang rm20 dengan kawan saya.  beli buku lupe bayar..  hoho
marilah membayar hutang
DOSA tahuuuuuu kalau buat orang lain hidup dalam KESEMPITAN..




3 comments:

Mimy Hamid said...

malu berhutang...rasa berhutang rasa tak tenteram tu segera nak bayar

Qhaifa Nur said...

sekali tak settle...dok fikir saja

Daddy Ziyyad said...

Mmg biasa...Yg memberi hutang rasa segan nak menuntut hak...Tapi yg berhutang selamba tak nak bayar...Igt...tak lepas kaki kat Mahsyar kalau berhutang

Related Posts with Thumbnails