Monday, March 5, 2012

Ekspresi wajah



Saya dapat idea nka buat ni dari Facebook..ada kawan yang share pic..tapi maaflah..memang dahtak jumpa dah..huhu..so tak dapat nak link kan..  babyyangtu lagi banyak face expression..  =)

Si comel Sufiyyah..rindu pulak dekat dia..



Pssstt..Sufiyyah masuk contest..tapi Ummi dah malas nak collect LIKE...penat ...hahaha..  rasanya Ummi memang takde LUCK dan tak cukup POPULARITY untuk masuk contest..ala..taulah contest lening.. semua nak LIKE2...adeehh..penat....jadi ummi GIVE UP jela..  =p
Sebab masuk punutk suka2 je..  jadi ok la tu..  =)

10 comments:

SYANI said...

Sian Sufiyyah jadi bahan eksperimen ibu dia..heheheh.. COMEL!

cheqna said...

apakah ini???
khenak ke sufiyyah ye
comel =)

gadisBunga said...

eiiii!!! buli budak!!

LiAnA said...

kekeke akak pun ada buat utk arman.. dr masam, jelir lidah hinggalah ke sengih2 kat fb hihii

YaYaNsMuM said...

comelnye sufiyyah..kecian dia, nantok2 pun Ibu soh posing lagik, ekeke

♥ Elin ♥ said...

comel..kesian kena buli....

dd dudu said...

comelnyee sufiyyah :D

nak wat ekspresi wajah haris jugaklaa :p

Hanis MY said...

comelnya geram nk cubit jugak

~ana~ said...

comel...kesian sufiyyah kena buli..:)

Mama Ema said...

alala...lena dia tidur..mommy usik pun tak sedar erkh...

Related Posts with Thumbnails