Friday, March 16, 2012

Panjat2 kaki..sape tak sampai duduk bawah

Ni update pasal Sufiyyah...  pada 15 March 2012...Sufiyyah secara jayanya berjaya berdiri dengan bantuan kaki saya..

Die berpaut kat seluar..lepas tu berdiri dengan sendirinya....yeaaayy

Selalunya die melutut je...ni kali ni berjaya sampai berdiri..

BS sufiyyah pun kata dia ni tak merangkak sangat ni..rasanya terus berjalan....

Alangkan naik walker pun..die tau menyelit2 kat ruang sempit yang ngam2 je walker die lalu..

Sekarang tidur pun dah lena...dah dapat her sleep pattern.   Ok la..sempat buat kerja la within time dia sleep..


Sekarang Ummi dgn ayah pulak nak memanjat2..

dah lama rasanya tak bergiat aktif dalam hiking and climbing
kadnag tu aru naik tangga dah mengah..oo..sangat tak sehat
Yabang semalam kan hujan..lari2 dalam hujan pun rasa nak termuntah..
nampak sangat lemak dah naik ke tekak kaaannnn

Agak2 boleh tak bawak sufiyyah masuk hutan utk hiking
masukkan die dalambeg pastu kandar kat belakang ke...hehe
or..
maybe i just ask her BS samada boleh tak jagakan Sufiyyah lagi satu hari on weekend..  =p

10 comments:

Bapak said...

well done Sufiyyah!

Mama Ema said...

tumbesaran yang sihat..tak lama lagi penat nak kejar

cheqna said...

amboi umi n ayah..
takpe..ada ruang dan peluang..buatla =)

nkniessa said...

cepatnya Suffiyah.... Good Job!!...

OgysiJemariSeni said...

Go!Go! Suffiyah!...
Nik! Jgn la bawak dlu masuk hutan kecik lagi tu.

Softtouch [Hanim] said...

ahniah suffiyah..cpt ye dia dah berdiri n nk jlnt

gadisBunga said...

advanced suffiyah nih!

gadisBunga said...

awak, jawapan utk soalan dah ada kat sini http://www.gadisbunga.com/2012/03/part-3-menjawab-soalan-azam-queen.html

:D

MrJocko said...

dah besar dah anak hang,,, :)

cikbedahlaser said...

ko ingt x masa kite naik bukit lalang? rilek je org tu angkut anak die..

Related Posts with Thumbnails