Thursday, February 7, 2013

Vacation

Otak ni boleh lemau kalau tak bervacation lama2..

biar la dekat2 je pun
mesti nak vacation
(ayat org kecewa kene balcklist ptptn..hoho)

lagi2 kitorang ni bertiga semua adalah  kepala hantu air....hohoho

lagi2 mek sufiyyah tu la..
kalau turun air..
mana nak naik dah



skang kalau vacation je
first thing first..  nak kena ada aktiviti air..hahaha

sbb aktiviti jalan2 dah kurang valid
susah nak control mek sufiyyah tu...
asyik berlari je

die lari laju hokeh..
sama laju mcm kita slow jog..die lari..

utkbudak kenit tinggi ala2 je tu..
bagi saya laju la..
huhu
tak terkejar




Tak sabar tunggu end of March..
arrgghh..rasa lambat la plak...

dubidu bidu du bidu..du bidu bidu du bidu....





2 comments:

Dee said...

oh..patut tak nmpk nik fly mana2..xpelah..settlelah hutang slow2 ye..

k dee bulan 3 ada trip lagi..tp domestic je :) insyaallah..

atty's said...

pergi vacation memang besh..

Related Posts with Thumbnails