Saturday, July 21, 2012

Ramadhan 1 -

Salam Ramadhan buat semua.

Tahun ini berpuasa bertiga lagi..  Tapi Lil Sufiyyah yang dulu secoet kecik dah besar..
Ye..tahun lepas di rumah mentua..tengah berpantang..tahun ini dirumah sendiri..
Sufiyyah plak la ni tgh sibuk tido nak berpeluk...  tak peluk tak lena...
Pastu tendang2 kaki sbb panas (oo.perangai panas dan tendang2 kaki tu ikut siapalah tu kaannn)

Nak cerita pasal baju raya pun
Macam....alahai..  kau pun baru puasa sehari (actually cuma beberapa menet)...  macam tak kena sangat
Kita tunggu la dah seminggu puasa ke hape kann..
Walhal kueh raya faveret dah tempah..baju dah siap..lagi nak cakap banyak...puuuii....hahhaahahhaa


Hari ni juga saya start supplement tambahan baru..
Ye..  BARU..

tambahan bagi Habbatus sauda..dan EPO...
sahur makan sepinggan nasi.
Milo
Air 3 gelas
dengan Supplement BARU tu lagi...
haa....
ada org kata yang BARU tu 2 3 hari dah boleh nampak perubahan..kita tengok
Setakat ni kalau nak bagi energetic..ku belum terasa..sbb tgh tulis blog pun ngantuk ya amat..
harap2 berbaloi la..ni supplement paling mahal ku pernah beli ni..
(mahal la sangat..  )..

Nanti esok2 kita update kalau nampak perubahan...
=p



Emas tengah naik turun naik turun ni..
Terasa nak beli gelang ke seutas...Loket besar ke barang seketul dua..
Tapi tengook kat sen yang tak berapa nak meriah tu.
Sugul je....kahkahkah







Ok..selamat berpuasa semua..  biasalah...merapu lebih tu penting..  =p




Nah..gambar Sufiyyah before die boleh jalan..  Ni kat Digital Mall ni..kerjanya nak 'berjalan' sendiri..  Sebab dah tak larat nak layankan lasak die...Ummi biarkan je..habis semua org tgk..kaki toksah cakapla..hitam melegam...  Comot habih da time ni..  Lantak die..  tak moh dengar kata...

3 comments:

MamaEma said...

dah dapat kaki..memang nak berjalan sendiri lah jawabnya...

Bitt (double IS) said...

hehehhehe yeayy i am free...kata sufiyyah...akekekke jeling2 gak nik..balik harus balik mandi bagai tu...p playground la time cenggini derang fun

gadisBunga™ said...

tak lama lagi dengan sufiyyah sekali join berpuasa kan? :D

Related Posts with Thumbnails