Monday, August 19, 2013

2 syawal - 2013

Raya ke dua

Pagi2 dah bersiap2
sebab pukul 11am adik saya menikah

Sebelum bertolak sempat amik gambar..  Stunning betul beg stripes saya tu..  Banyak lagi colour available
Perasan tak baju saya sama mcm raya pertama?.. hoho.  kesnya..  saya ada bawa baju lain yang matching dgn ayah dan sufiyyah.  Sekali masa sarung di tempat kejadian..sempit..  pinggang tak boleh kancing.. Baju adalah baju kurung moden tempah masa early preggy..  Inilah die mak buyong tak sedor diri..  haha

Jadi masa dah siap2 tu abang2 saya dengan yabang sekali tegur lah..  katanya nampak ketat betul.  Nasib baik baju semalam tu saya hang dry.  Sebab malas nak gosokjubah lain.. makanya saya sauk jela pakai yang tu..  Lagipun pagi raya tu pakai sekejap sangat je..  hehehe  =p






feeling2 peranten baru..  

pastu tetiba ada budak kecik ni









Settle nikah
balik..  makan nasik
Tunggu orang lelaki balik dari semayang jumaat

pukul 2.30 gerak untuk majlis makannya pula

Baju pun sauk je baju tadi..  malas nak basuh 2 3 baju..

Gambar pengantin takde sangat pun.
Sibuk dengan gambar kami2 je =P







cubaan meloloskan diri 1

cubaan lagi ke 2

ini yang die nak sebenarnya..  nak camwhore sendiri ala2 pwincess

Siap pejam2 mata feeling nya






dengan adik beradik perempuan dan ipar..  we r not prefect.. but atleast we support each other








Balik tu rehat jap..  Petang tu dah get ready utk kenduri besoknya sebelah lelaki pulak


6 comments:

Qhaifa Nur said...

nampaknya raya tahun ni memang bizi..mana dengan nak raya..kenduri kahwin lagi...comelnya anak dara tuh...pelamin cantik juga..

suezen said...

nik, perut x nmpk sgt....hehehhee...;) slamat ari raye babe!

Softtouch [Hanim] said...

berseri nik....aloo suffiyah pndanya posing atas pelamin....comel n ctik sgt suffiyah ni...geram tgk

Mimy Hamid said...

sufiyyah cantik nya dia...sangat cantik ngan kulit gebu baju lawa...alahai cantik

Dee said...

comel betul suffiyah tu ye..ngan dress dia..colour tu suit sgt ngan nik & family...

Babe KL said...

Comelnya!

Btw not sure if you check my reply on my blog with regards to Farm Fresh milk. May I suggest that you freeze your milk bottle #3 & #4. You'll need to thaw at least one day in the fridge. So you juggle a bit with that. It works for us. Else very leceh to keep going out to buy them hehe

Related Posts with Thumbnails