Thursday, May 15, 2014

Aktiviti petang



Gambar agak terkebelakang.

Ahad lepas
di rumah Atuk damansara


Atuk kata "mak bapak gila"..
hahaha..
inilah kami, we dont limit our kids
biorkan je
selagi tak bahaya
masa fasa ni lah budak2 gunakan seluruh sensory dia, utk menghubungkan sel-sel otaknya
(waahh.. cukupilmiah tak..haha)

orang kata budak yang aktif, 'nakal' ni bijak.
sebab sel otaknya selalu berhubung
saya lebih risau kalau sufiyyah asyik mengadap movie sorang2
baiklah pergi melompat ke..  apa ke


Sufiyyah menunjukkan kemajuan dalamskil 'membaling bola'
Umar nak explore bunga rumput.  kalau rumput kat rumah tu pendek je..










4 comments:

Allene said...

comelnya umar... macam nak cubit2 je...

suezen said...

mak bapa giler...hehehhehe....best la tgk dorg main2 kt padang mcm tu:P....

El Janna said...

ala bestnyer.. comel plk tu..
btw awk telah di tag dalam segment blog list ni.

jom join^^
http://bbyuya.blogspot.com/2014/05/sudi-tak-jadi-bloglist-saya.html

fifie feyca said...

so cute.. ^_^

singgah sini n follow.. http://feycasnowie.blogspot.com/

keep in touch..

Related Posts with Thumbnails