Friday, May 23, 2014

Ulat bulu dah naik dauuuunnnn

Sila baca tajuk di atas dengan intonasi yang tepat..  haha



Yabang la..
Siapa lagi kalau cerita2 ulat bulu ni
Geram sungguh rasa hati

Entah mana dia merayap entah
Tergaruk-garuk pagi ni
sekali selak lengan baju
haaahhh
amik kauuuu


elok je merayap


terus google petua hilangkan gatal ulat bulu


ada yang kata guna rambut
ada yang kata taruk balsam la apa


tapi saya jumpa satu petua untuk hilangkan gatal ulat bulu

1/2 sudu garam 1/2 sudu minyak kelapa
campurkan besama dan sapu kat tempat gatal



kebetulan saya mmg simpan garam dekat opis.
Garam antara natural remedy yang bagus
dan saya baru je restock VCOA Treenea (Virgin Coconut Oil with Antioxidant)
ape lagi..  kasi campur


nampak lega dah tu...



sape nak order vcoa treenea dengan saya, bolehlah contact
nik  0123857747
whatssap/sms
email : nikhakimah@yahoo.com



4 comments:

Allene said...

nik, ingt sapa la jd ulat bulu td... hihihi...

cikbedahlaser said...

fuhhhh ingt lg masa kecik2 marin g pijak ulat bulu... bisa gaal die.. pergghhhhh

aku aritu kena gegata... ubat die.. makan ubat selsema... home remedy.. tataw.. hahahah

sukaxplo said...

salam

good info ni..nanti jumpe ulat bulu nak test ar :)

suezen said...

wah.....bergune btl kan vcoa tu...btw thanks babe for the petua...lama btl aku x jumpe ulat bulu...ulat bulu yg pelik2 tu ade la. haha

Related Posts with Thumbnails