Thursday, May 28, 2009

Aku sakit...

penyakit M nie dah datang balik dah.....dan kali nie berjangkit2 kene kat dzul plak...malah dzul mengalami simptom2 penyakit nie lebih teruk dari aku..... Adakah kerana gaji sudah nak masuk untuk melangsaikan surat cinta ku dgn bank?atau sebab aku dah memang dijangkiti penyakit M ini sepenuhnya?...hurm...

Penyakit MALAS aku ...

MALAS nak berblogging
MALAS nak keluar
MALAS nak layan dzul nyer ngada2
MALAS nak bangun
MALAS nak beriadah
MALAS nak kerja
MALAS nak makan
MALAS nak pikir
MALAS nak tido
MALAS nak jumpe kekasih hati (bank la..) sampai takde cash tau...tinggal sen2 jer..
MALAS nak mandi
MALAS nak main facebook
MALAS nak ber YM
MALAS nak cakap dgn org
MALAS nak senyum kat dzul..(sian dia)
MALAS segala2nya..

Penyakit MALAS dzul...

MALAS nak keluar
MALAS nak layan aku nyer ngada2
MALAS nak bangun
MALAS nak beriadah
MALAS nak kerja
MALAS nak pikir
MALAS nak mandi

tapi

RAJIN nak main Age of Empires (wei, tuan dia pun tak rasmi lagi tau!)
RAJIN nak melepek jer kat aku
RAJIN nak makan
RAJIN nak tgk tv
RAJIN nak tido..(faveret die nieh)
RAJIN nak berdating dgn Aru....

ok sikit la pada aku kan...hahahahhaa

Huhuhuhuu...kalau penyakit M nie dah melanda..ape ubat pun takde...
kali nie paling teruk sebab nak tidur pun malas....
Sampaikan semalam dzul tanya secara bertubi2 (bukan marah okay...) ape kene dgn aku..nak explain kat dia pun MALAS....

Aku perlukan suntikan ker?...suntikan ape?
aaarrrgggghhhhhh...nak pikir pun MALAS..

dan aku pun MALAS dah nak tulis ini blog...
jadi aku akan bercuti panjang....(hehehehehe..tgkla berapa panjang...2 minit pun panjang kan..)
adios blogger!

4 comments:

AiE bAhRi said...

wah..byknya mals tu..kurangkanlah sikit..

Queen said...

malas la aie...huhuuhuuhuuhu.....hilang keghairahan utk hidop....owh tedaaakkkkk

DuRiAn rUnTuH said...

waah,byk nye M dari R..huhu..bende ni memg selalu dtg tanpe di ajak..hihi..selalu terkene..kihkih

:. aYu .: said...

ekekeke...kelako lak ayu bace...

Related Posts with Thumbnails