Friday, November 18, 2011

Budak domok..pandai masukkan tak pandai lepas..

Si domok ni dah banyak akal..  Boleh nampak..  Kalau dudukkan die..tgkla kepala die..  mata die..Macam ada je benda yang die plan nak buat..tangan tu tak putus2 duk kira duit..hahha

Semalam die main dgn hanging toys dia.. saya ada letak loceng..  bfore thus tak pandai main dgn loceng..  Pastu dah pandai..  bile dah galak berbunyi..mula la akal die kan..


Sorry gambar gegar2...  patutnya amik video..  tapi dah tak sempat..

Domok masukkan tangan dalam loceng..  nak pegang bahagian yang kecik dalam tu..lepas tu tak pandai lepaskan..tangan die sangkut dalam tu...

Mula2 terkial2 nak bukak..tak boleh bukak ape lagi..nanges la... hahahaha...comel gile..kitorang dah gelak2 dah...  pastu elokje dah capture gambar ..terus die boleh lepas kan..hahhahahhaa.....  Kelakar je tangan sangkut dalam loceng..hahahhahha

5 comments:

gadisBunga said...

betul la nik...baby2 sekarang ni mmg cepat sangat bijak.

~ana~ said...

sejuk hati tgk anak kan...:)

Qhaifa Nur said...

banyak lagi benda yang Domok akan buat, tunggulah wahai mama Domok....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

terisi sungguh masa sekarang ni...
kan Nik ?

gedek! said...

upload la gambar dia sedang nanges.....

haha! mesti comel

Related Posts with Thumbnails