Thursday, December 15, 2011

Jom join Contest yang mudah ni

Senang..tak payah la penat2 nak raih undi ke ape..semuanya akan di random pick...

nanti hadiah tu bolehla nak buat bagi hadiah dekat kawan ke..kat sedara ke..nak pakai sendiri lagi bagus la kan..

Makeup pun untuk apa2 event pun boleh..  Untuk dinner ke..wedding ke..boleh je...Makeup akan mengikut pemintaan pelanggan la...takdela nak bagi simple makeup utk reception..kiranya kalau die nak makeup simple...nak redeem utk dinner...kita bagilah seperti yang diminta...

Hadiah campur2 semua sampai RM1380 tau!!!..  Meriah tu...

Jom join..  =)



Share picture di bawah ni


Cara2 nak sertai pun boleh refer mcm dalam pic ini





Contoh penyertaan macam ni




Nak submit penyertaan melalui email boleh..nak submit gambar print screen dekat wall pun boleh..

Moh kita hebah2kan pada B2B..dan rakan2 lain..moh kita..  =)

3 comments:

Zul Fattah said...

cam best je? huhu.. utk popuan je kan?

Queen said...

memang best...takdela..lelaki pun boleh join.. hadiah makeup tu boleh bagi kwn perempuan.. =)

Bitt (double IS) said...

oowwhhh nak join nanti singgah lagi nak prepare lunch sat...jup jup jup sama page yang lama tu punya ke??

Related Posts with Thumbnails