Thursday, December 29, 2011

Sufiyyah dan kembarnya

Sufiyyah ni kalau bab semua benda dijilat2 dan di rasa2nya..dia memang juara...memang boleh angkat ibu jari..jari kaki sekali..  Terbaik la kata orang...    Ni antara yang sempat di capture di rumah Mama...

Terjumpa "kembar" sufiyyah..kepala dah sama botak..tangan dah sama berisi..  saiz pun lebih kurang....  Cumanya "kembar Sufiyyah tu tak pandai nangis je....  Owh..jangan tak tau...Mak Teh gelar Sufiyyah as "Baby A Live"....hhaaa... 


~mula-mula sesi perkenalan..saaaayyaaanngggggg kembar~








~lepas tu ...test rasa sikit...kening awak ni apa rasa ya?~





~uuiii...kaki awak ni gebu..sedap nak kokak ni~


~ok..ok...saya mintak mahap..meh ciumdahi sikit~


Licin berkilat anak patung tu di hisap..di jilat..ni kokak - kokak nya.. 

kadag tu hidug ummi punjadi mangsa...

Sekarang bukansekadar kokak..  cubit pun sama...baru explore agaknya die ada jari jemari yang boleh bergerak2..  segala lemak2 dan lebihan isi dah habis dah di picit2..di cubit2 oleh sufiyyah ni..sakit woo..tangan die kecik.haluuussss je cubit.adooiii.... 

8 comments:

MamaEma said...

leka dia main dengan anak patung yer

Dee said...

budak besar tu..semua benda pun nak dijilat..lantai pun boleh bersih..hahaha..

SYANI said...

Kiut je tengok gelagat Sufiyyah & kembarnya tu..hehehehe.. Kalau la patung tu boleh menangis..hehehehe

Mimy Hamid said...

seronoknya baby girl main anak patung...iskk comel...tak kisah la jilt ke..tp magic ngan kembar tu lah namanya gegirl kann

Qhaifa Nur said...

geram lah tu...
seronok tengok gegirl main anak patung...

gadisBunga said...

haha. tetibe Sufiyyah jadik babysitter!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

itula yg best ada baby

Bitt (double IS) said...

owhh mesti berbisa mcm kena geget dengan semut api...hehehehe...

Related Posts with Thumbnails