Monday, December 19, 2011

Paling malas..tapi terpaksa juga

kalau ada sesiapa perasan..

Siapa yang allow anonymous utk komen di blog..

saya akan jadi salah seorang dari anonymous tu..hohoho...
dan di bawah sekali biasa akan ditulis

- nik yang malas nak sign in -

atau yang sewaktu dengan nya..

memang malas habis nak sign in..
sebab tu lately tak de sangat entry baru
sebab malas nak sign in boleh?..hahahhahha

tapi kalau tetiba teruja nak komen dekat blog yang kita kunjungi tu kan..

memang nak tak nak terpaksalah sign in..lagi2 kalau die tak allow anonymous to komen..
yela..saya faham..bukan mudah melayan anonymous yang takde maruah mahupun harga diri merempan2 di blog kannn......

ok..ni pun sebab nak bagi tau jugak kat semua2...  kat kawan2 blog..saya kadang tu datang blog korang..hari2 BW..  taappiiiiiii...nak komen..masyaallah..kadng tu dah tulis komen..bile kene sign in.. malas die tu..ya rabbi.  macam ada batu melekat kat jari..

paling malas lah..

jadi mintak maaf la ye
kang dah habis malam kang saya kembali la mengomen..


nah..layan muka budak momot ni jela..yang tak berapa malas..rajin sokmo...sampai buat ummi rasa mcm kain buruk dah






ni nak upload gambar pun malas sebenarnya..jadi biasanya saya up di facebook..dan kat sini saya masukkanURL je..senang..blog pun ada lebih space..  =p









psstt..lagi malas kalau kene buat word verification.. tu memang hazab habis..  =p

13 comments:

Mimy Hamid said...

malas bersebab budak sufiyah comel melepak ni akan hehehe..oh sorry i'm not anon too..tak sukaaaaaaaa

cheqna said...

cheqna pun kurang suke kalau kena wat word verification bagai tu..
huhuhu
comel suffiyyah ni..
geram tau...

~ana~ said...

comel nya sufiyyah nih...geram je tgk..:)

rATu kEBaYA said...

samalah macam akak... kekadang malas jugak huhuhu.. seminggu tak berupdate..

comei sangat sufiya ni.. geram..

MamaEma said...

salah satu saya tak dapat nak dtg sini..sebab tak ada link blog ini kat depan bila klik kat nama..kena search pakai google desire queen..baru leh sampai sini

Bitt (double IS) said...

saya tak kesah nik...hehehehe sebab saya sangat bersyukur kat pengomen2 tak kira letak nama or tak de nama...
tq nik...

pstt...rasa nak pecal2 sufiyyah...akekekkeke pipi dia dah ok? nanti besar ok tu...jgn bubuh ape2 cream dia baby lagi...cuma lap pakai kapas dan air biasa setiapp kali lepas dia menyusu ;)

gadisBunga said...

sufiyyah...apa nak jadi dgn ummi awak ni? hehehe!!!

Qhaifa Nur said...

sufiyyah ...pandang apa tu..

hakak CNN said...

alahai gebunyer sufiyahh..geram..!!!

yerlah bab VW tuh rasenyer memang ramai yang malas..ntah kenapalah letak VW tuhh..susahh betull...kenkadang kena ulang banyak kali tulis..leceh last2 terpaksa tekan pangkah jerk..huhu

Dee said...

ayok..suffiyah tu mmg kalo k dee dpt pun gomol dia je lagi seronok dari hadap blog ni..hahaha..

Softtouch [Hanim] said...

blog akak takde word verification tu kan?

mana ada comot suffiyah tu..comel je akak tgk..geram..putih!

sailaaf said...

hahahaha.sama lah. pernah gak macamtu.

gedek! said...

sign in pon malas...?

guano ni..!

Related Posts with Thumbnails