Tuesday, December 20, 2011

Project dah banyak....tapi Banyak jugaklah yang terbengkalai

Kita ni kadang semua nak buat

Nak buat pualk tu semua serentak

Lepas tu tak tahu nak buat mana dulu...
Ha..kan dah padan muka

Saya ni banyak dah projek terbengkalai
Asal terbengkalai je saya
Asal saya je terbengkalai
Hohoho...

Project maternity saya ni dah terbengkalai almost 1 year dah..beli album dah almost 2 years..  bile la nak siap kann...

Siapa yang berkenan nak gambar macam kat atas ni..boleh contact Danial from CUBIC PHOTO
Gerenti puas hati


Pastu macam2 projek lagi la...Nasib baik la yang satu ni ada tamat tempoh..Project PhotoMagnet...
Dah hantar untuk cetak dah..tunggu jela hasilnya sampai nanti.. Boleh tempek dekat peti ais..Tempek banyak2 sampai hilang warna sebenar peti ais..hehehhe..ni murah je...6keping photo magnet berukuran 4"x3"...tapi promo ni dah habisla..ala..tak kesah pun sebab diorang selalu je ada promo yang best2...ada time ke tak jela nak enjoy smeua promo2 yang ada  =)

Ni dari Milk a Deal..  ala..adik beradik dengan Dealmates..dengan Groupon..Tapi ni Milkadeal..



Ni tengah buat satu lagi project...agak2 korang project ape pulak ni?..hehehhe.........  nak bagi preview pun tak reti... tapi melibatkan si kecik momot tuela..  =p








psstt.kak hanim kata sufiyyah tak comot..dalamgambar mmg la nampak santek..cuba real life..MELEKIT..  wangi bedak tu kejap je..  5 menet je..lepas tu siapla...masyam!hhohoho

2 comments:

~ana~ said...

nik, masyam tu la yg wangi nya....heh3x..akak suka...:)

gadisBunga said...

masyam baby bestlah! :D

Related Posts with Thumbnails