Friday, March 28, 2014

Berkelah di Taman tasik Titiwangsa

 Another throwback entry..  haha..  ini mmg lama betul ni.

Memory cardnya hilang ntah kemana..

Ini adalah aktiviti mereka sementara tunggu ummi settle makeupkan pengantin.  Ada 2 pengantin makeup that day.  Jadi dari awal pagi dah tercongok mereka disitu.
Sufiyyah teman Ateh jogging.  Ateh training sebab next 2 weeks tu ada marathon.  Suke sangat atehnya join marathon2 ni.

Cuaca sangat cantik.  Tak panas sangat.  tak mendung.

Ummi siap goreng meehun, buat sambal sardine.
Berkelah lah disitu.





masa ni sufiyyah ada KUTU..  ni sessi cari kutu la ni.  mesti dihapuskan segera ke akar umbi

asal ada luang..  sampai sufiyyah tak nak bagi dah orang kelebet kepala dia.. katanya "kepala iya dah kotong ni..kotong.. (kosong)"



Group pic..  owh..  this time sufiyyah dapat ipod mak teh nya, umar plak dah tido..  sekian la kaannn



1 comment:

Allene said...

seronok dapat berkelah ni...

Related Posts with Thumbnails