Tuesday, March 4, 2014

Hadiah kat dahi



Ada anak dara pun.
lasak macam anak teruna
masa celebrate birthday atuk last saturday
dapat hadiah satu di dahi
orang lain punya birthday orang lain dapat hadiah



ni dah masuk hari ke dua..  dah nak baik




mula2 main basikal dengan cousinnya si qaisara
qaisara blah.  sufiyyah pandai2 naik basikal tu sendiri
lantai plak slopping
basikal tu melungsur je pelan2
terus duuumm masuk longkang
elok lah tu
ayah dulu lemas dalam kolam tu
awak pulak jatuh dalamlongkang tepi kolam tu



walhal before tu dah pesan.. jangan naik.. sufiyyah belum pandai naik basikal.
basikal tu tinggi
nanti jatuh
betul2 jatuh


haih.
dah bertanda di dahi
masa angah nye angkat tu
saya ni panik habis
mmg ingat kena jahit dah sebab berlekuk dahinya siap nampak putih

terus jerit panggil ayah amik ais
tuam dengan ais
lepas tu buh minyak gamat
alhamdulillah on second day luka dah kering





4 comments:

Allene said...

aduh... ngerinya untie... uhhuuh

mommy.aisy.hana said...

alahaiii ksiannya..
seriau lutut tgk gaya luka.. sakit x???

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

suezen said...

babe...sufiyah nk membesar tu...jgn risau..itu proses pembesaran dia..org kate budak2 ni slalu dilindungi oleh malaikat...insyaAllah.....

ps::sy suke lah content awak ni, mari follow blog saya!..

#pui

Related Posts with Thumbnails