Friday, June 27, 2014

Baby Raya Butter Cookies - Pre Order

Wahh.
tajuk adalah tak menahan  =)



Tahun ni insyaAllah.
Mulakan project baru..
Kalau orang lain sibuk buat kuih raya untuk jual-jual
Saya pun tak nak ketinggalan
Walaupun ada permintaan untuk cookies raya yang biasa
Tapi saya pilih untuk buat cookies raya baby.
Cookies raya orang dewasa ni ramai dah yang jual kan.. pilih je mana berkenan..  =)

Hey..  baby pun nak raya kan
Takkan la orang lain makan kuih raya sedap2
Baby ni balik balik Biskut beras, roti..
alahai.. boring

Taaapppiiii..


Specialnya biskut raya baby ini..
Saya buat ikut specification saya lah kan
Saya pentingkan makanan yang berkhasiat dan tiada pengawet, garam gula bagi anak yang berusia bawah setahun.

Ingredient nya insyaAllah yang terpilih.

Saya menggunakan 100% pure unsalted butter
Unbleached wheat flour
Dan Puree Kurma

No SALT
NO SUGAR
NO PRESERVATIVES


Sesuai seusia 6 bulan ke atas yang boleh control makanan.
InsyaAllah tak tercekik sbb biskut ni melt dalam mulut ye
Tapi masih perlu pengawasan.


Jadi yang berminat nak order,
boleh place order
nikhakimah@yahoo.com
0123857747



Setiap 160 gram = RM15 je
+- 20 keping
lebih kurang besar bekas cheesecake leleh



Do follow me at IG  =)





2 comments:

Allene said...

wah.. semoga murah rezeki...

suezen said...

wah..all the best babe.....nnt i tlg promote at my friend:)

Related Posts with Thumbnails