Tuesday, June 10, 2014

Trolley kids..

Gambar last friday.
 balik kerja terus dinner lebih kurang di kedai Baby Sitter je sambil ambil anak sekali
Terus ke rumah In law minta tolong abg syam
Sebab nak bawa Boboi balik (yeah.. boboi the motorbike..  story later yeah)
Terus shoot ke Seri Kembangan ambil ChoCo Oat dulu (ya.  saya jual.)


RM12/pack..  yeah..  RM12 je tau..  limited stock


Kemudian terus ke Puncak Jalil ambil motor.
Bawa pulang, singgah kayu ara hantar motor dan abg syam
dah pukul 11..

huhu.. capek..

tp anak2 tak tido lagi semua energetic..

lalu ajak yabang ke Giant..  giant kota damansara kan tutup pukul 12

waaahh..  terasa lama benar tak ke Giant/Tesco/Carefour..

Umar rasanya first time lah ni.


Budak2 la excited..


Tapi kejap je sebab nak beli benih sayur je
Ingat nak beli benih bayam tapi takde pulak
end up beli b enih ntah hape2 like brocolli, kacang peas, pak choy, ape ntah lagi satu.











Umar nak melasak.  jadi letak depan. kakak pula request nak duduk kat baby seat. layankan je



kadang kesian anak2.  dapat gi Tesco Giant tu pun dah rasa syukur nikmat.  rasa seronok gila..
Maaf.  Ummi tak mampu nak bawa kamu shopping di Mall2 tu..
Baju kamu pun baju sedekah orang
Maaf sangat2
Ummi harap didikan ummi beri cukup untuk bekalan kamu menjadi manusia berguna



3 comments:

Allene said...

sama la dengan anak2 lin nik... memula tak nak naik trolley. pastu, bila letak 2-2 orang dalam tu, bergaduh. pening nengoknya.

suezen said...

sufiyah dh besar babe...dh x leh msk dlm tu..hehe...kene msk dekat tmpt brg2 tu je

uncle gedek said...

Mana kasot diorang tu...? Tercicir ke?

Related Posts with Thumbnails