Tuesday, June 24, 2014

Umar dan gigi

Last saturday membeli baju raya anak2
itupun dapatla sehelai dua je
jadilah
nowadays semua pun mahal betul


Then malam tu rush pergi kenduri anak BS (baby sitter) di Putra Heights
Sekali dengan rombongan
(ni kenduri belah lelaki)


Takde picca sbb agak rushing dan kelamkabut menguruskan dua budak kecik yang dapat speciality sbb mamanya ada kan..
Majlis pulak malam

Hari ahad..
Umar pulak demam
Badan dedar2
tapi aktif
takdela melepet

Ingatkan sebab penat hari sebelum tu


Sekali dapat spot dua batang gigi sedang tumbuh dengan jayanya
Belah atas
besar
mcm kapak je

gigi bawah takde
ok..  ummi sedikit risau takut alignment gigi lari
takpe. masih ada masa..  huhuhuhuhu


Jadi umar hari sabtu officially dah tumbuh gigi..
at 9month =)

yeay

tak tahulah akan tumbuh terus atau bantut mcm sufiyyah


Sufiyyah dulu kan tumbuh tunggul je
pastu masa one year baru 3 gigi tu tumbuh serentak


Umar masa 4month dah start gosok gigi..
Since baru tumbuh dua ummi akan gosokkan lagi lah
Nanti je baru bagi berus gigi.
Sekarang masih gosok guna brush mcm kat bawah ni


Tapi brush nya pendek sikit lah


Kebersihan gigi harus dijaga



Sekarang dah macam2 produk penjagaan gigi  kat pasaran
Pergi je guardian ke
bersepah
siap duit je




oh..  gambar tak ada ya
ummi nak tengok pun sikit punya susah
kena buat umar ketawa
baru boleh nampak
namanya nak bukak mulut dia
mmg tak dapek

2 comments:

suezen said...

ummi prihatin:)

Allene said...

nik mu tinggal area puchong je yek... hukaloh....

Related Posts with Thumbnails