Monday, February 13, 2012

Dont Talk to Strangers! (kempen kesedaran)

Sila baca dari kiri ke kanan....kebawah

Kempen kesedaran DONT TALK TO STRANGERS!


Gambar penuh ada dalam FB..tapi utk tatapan kawan2 blog...kecik je cukuplah.. =)

Besar2 segan pulak  =)


Aktiviti hujung minggu...
saya cuba Claymask dari Cosway..sekarang dah jadi ahli..sape2 ras anak beli barang..boleh guna no ahli saya..  =)

Kemudian saje nak ambil gambar..lepas berposing2 semua..masa nak upload dalam facebook, nakletak caption...terfikir jalan cerita ni..  =)



pssstt cheqna : saya memang lorat tadi..dah kena tinggal dgn officemate utk lunch


pssttttttttt : ada org di mall tegur..."waah..anak u so cutee..  ada tak orang offer utk advertising company?"..err..saya jawab takde..tak pernah terfikir sampai ke situ...hehe  =)



11 comments:

cheqna said...

kes lorat la ni...lorat means nak cepat...
pastu mula r buat keje tertukar2 sekali =)
arghh ghasak..mek faham ke dop ni??
kikikiki

cheqna said...

sabo jela umi ngan ayah ni =)

~ana~ said...

licin putih seleput la muka mek dgn tok laki mek pas ni..kemain lagi bermasker bagai..:)

cikbedahlaser said...

waaahhh... pasni leh beli dr ko je.. hahahhahah best pakai mask tu.. aku suke time tgal kan je....

sufiyyah.. cikdah bukan stranger.. meh sini meh.. eekek

nkniessa said...

so sweet.. kreatif lah Nik ngan husband ni... ceria jer....

gadisBunga said...

mm..menarik kempen ni!

sufiyyah tu mmg sesuai jadik model iklan pencegahan penculikan baby. heheh~

Softtouch [Hanim] said...

comel betul family nie....ada2 je kornag kan....suffiyah ni comel betullah...geram!

Ati Masrif said...

alahai...kalau dah tomei2 macam ni
berebut org nk kidnap!!

kak ati pun mahuuu :D

-gedek! said...

caption wang tebusan tu kelakar, siot!

Mama Ema said...

kreatif tau..anak pun bagus bekerjasama

oya zihanee said...

+ sangat sweet.... mak ngn ayah yang sporting...keh..keh..keh...

Related Posts with Thumbnails