Friday, February 24, 2012

Hairband Sufiyyah kini lebih meriah



Masih ingat dengan entry saya pasal DIY hairband tu? KLIK SINI ....
ok..  memula kan saya cuba dengan satu je bunga...  lepas tu adalah window2 shopping barang2 baby..  nampak sekarang pesen buat serangkai..ada 3 kuntum.. jadi masa pergi wedding office mate baru2 ni..saya cuba la aplikasikan buat bunga serangkai ni...waah..lebih meriah...




Kebetulan pulak masa pergi pasar malam semalam nampak satu geraibarubukak..jual brooch2 semua..murah2..dansaya jumpe lagi pin comel ni..  ada yang lagi comel..tapisaya ambil yang ni dulu.. minggu depan kalau dah gaji boleh la beli yang lagi comel dan lagi besar tu..  =p

Lepas ni makin variasi lah hairband sufiyyah..  =p  seyes..comel gile..dulu beli 4pcs/rm10 kan... ni saya jumpe 3pcs/rm5..  waaa...kiranya rm10 dapat 6..waaa...lagi murah..  =p

seyes..next week nak beli lagi banyak2...



Next year kalau trend ni masih jadiikutan..ingat nak buat utk anak2 buah perempuan..si Kaisara dengan si Alisya...  ate..cucu perempuan ada 3 je..  =p

TapiSufiyyah sekarang dah pandai bukak..tak taulah nanti2 die nak pakai ke tak..hahha...  yang ni pun jenuh pujuk...


Terinspirasi dari hairband ini lah
sumber gambar yang satu atas ini dari SINI

6 comments:

cheqna said...

cantik =)
pandai ummi dia =)

SYANI said...

Comel je Sufiyyah pakai hairband.

~ana~ said...

cantik...kreatif betul mak nya si sufiyyah nih..:)

Mama Ema said...

cantik..boleh pula lekat kat atas kepala..kalau anak-anak ema..dah lama tariknya..

Bitt (double IS) said...

kretif sangat...dan comel ;)

MijaShidy said...

salam.. blh akk tanya, beli kt mne yea... cantik n murah

Related Posts with Thumbnails