Wednesday, February 15, 2012

graf mendatar

Lately takda apa sangat yang nak dishare kan

Graf hidup mendatar
Bangun pagi
Buat makan sufiyyah
Gosok baju
Siap baju Sufiyyah
masak air
label botol
golek2 kejap dgn sufiyyah
mandikan sufiyyah
siap2
hantar sufiyyah rumah pengasuh
singgah beli nasi lemak makcik
sampai office
bukak internet
buat kerja
tengahari berhenti lunch
sambung buat kerja
petang balik
ambik sufiyyah
(kadang kene tunggu kejap kalau dia tido)
balik masak
mandi
kemas beg
basuh botol
layan sufiyyah main
layan sufiyyah memerap
penat layan memerap dia
bawak masuk tido
dengan kita2 tertido

esok ulaaaaang lagi


tak banyak yang berubah

Sufiyyah makin manja
yabang pun sama
tido sebelah pegang sufiyyah
sebelah pegang yabang
sorang merengek
sorang merajuk paling badan

Esok Ulaaaaaaang lagi

Graf yang mendatar
itupun tak dapat buat dengan perfect
sufiyyah memang memerap dengan saya sepanjang malam
I dont know why
Tapi memang tak tau dah apa nak buat

Kadang2 kalau saya termiss waktu tidur..
dah mata terbuntang

Project nak jahit baju pun terbengkalai
Project nak buat itu ini semua terbengkalai


Saya tak suka graf mendatar
Jarang2 ok la

Mcm sekarang ni masih enjoy dengan graf mendatar
Sebab baru lepas pulun job sana sini
Nanti2 kalau business dok sendu macam tu jugak
Kena lah do something

Adat meniaga
Time rancak tak menang tangan
Time sendu lalat pun taksudi singgah

10 comments:

cheqna said...

suka ayat last
hehehe
pepun enjoy sokmo neh =)

Mama Ema said...

ada nai ada turun ada yag mendatar jer..itulah kehidupan

rATu kEBaYA said...

akak pun sama... masih mendatar jugak grafnyer... lagi2 xtvt masak dah lama tak buat... herm.. bila nak rancak baliklah..

Bitt (double IS) said...

enjoy nik...nanti rutin akan berubah juga...hehhe masa ni memang satu benda pon x boleh buat...mcm saya skang nak plan holiday pulak yg susah...

cikbedahlaser said...

insyaallah.. ade rezeki... lalat pon x kenal yg mana satu... sbb bz sgt...
bb susu bdn bukan mmg suke dok dgn mak die ke??

bak kata kak bit.. enjoy.. hehhehe

-gedek! said...

sekarang ni time rancak ke time sendu?

Uncle dah setahon sendu ni....

hadoi!

~ana~ said...

sama la kita nik, graf yg mendatar je...sbb tu kat blog pun cite yg suam2 kuku je..hu3x.

~ana~ said...

sama la kita nik, graf yg mendatar je...sbb tu kat blog pun cite yg suam2 kuku je..hu3x.

suezen said...

kan!!!!....MENDATAR....BORING

Dee said...

biasalah tu..lebih elok gitu dari stress2 tau..

Related Posts with Thumbnails