Thursday, February 17, 2011

16 Februari 2011, 10.40 pm.... sambil tgk Tv dgn Yabang.... tiba-tiba......

Ade rasa angin menolak2 dalam perut....Sekali....Dua kali...  Rythm yang sama....

Macam biasa..letak tangan kat perut..tgn kita kan panas...at least tak leh letak minyak panas...boleh letak tangan...

Pastu tiba2...Blup...Terasa kat tapak tangan...Nyata dan jelas

For a first time and i've been waiting for soooo long (long la sangat)...

my baby kicking / moving / whateverla...  tapi saya yakin die bergerak...

What a happy moment.. 

Yeah...  sayang yabang tak boleh rasa..puas tunggu...tapi dah takde....Yabang macam kecewa sikit...  dan dengan selamba die kata saya bermimpi je tu..  Banyok la mimpi...Jeles dietuh padahal..muahahhahaha...


Ok2...benda ni biasa2 je..tapi sebab blog ni kan ala lebih kurang diary...  Saya plak tak nak miss out this moment....  So saya abadikan di sini..

Entry biasa2 je...  heheh..boleh scroll down kat entry before kalau naktahu cara saya jaga Pet...Mandikan pet pakai wasing machine tau!.... Utk memastikan kebersihan di tahap maksima...



Psstt....  harap sangat hari ni boleh rasa lagi dan bagi yabang rasa...  =)
Soooo happy...

8 comments:

cikbedahlaser said...

owhh its kickin..its kickin..
indah nye..

asyik rasa cacing menendang je.. bile pulak insan nk menendang ni..
owhh usaha..usaha...


hahahahah

atty's said...

saat baby tendang2 mmg saat terindah.

dd dudu said...

hehe sy pahammmmmmm

klu sy pun mesti terujaaaa gilerrr

shaheeda said...

beskan bila da rasa baby gerak2, sama la mcm sy, mula2 suami tak dapat rasa.. tapi skrg da dapat rasa da, asal baby gerak je panggil suami pegang perut, dia pon dapat rasa da, suka sgt momment tu

Dee said...

ur husband xkan rasa masa peringkat ni nik..bila perut dah besar sket baru boleh rasa..hihihi..sementara tu biarlah dia jeles dulu..

suezen said...

congrats!!!.....dh terase pergerakan

Ati Masrif said...

lepas ni mesti selalu rasa tu

baby moving ..dia sihat lah tu ^_^

Just Call Me Bitt said...

hahahhahhahaha cerita la macam mana gerak sekali pon kat dia...konpem dia tak dapat rasa...akakakkakkaaka nanti esok baby dah kuar mula la keluar word ni "u tak de pon nak usap2 i lagi asik usap2 baby jek" akekekkeek tambah2 baru habis pantang semua sensitif tauk..hehehe

Related Posts with Thumbnails