Thursday, February 24, 2011

aiyaaaarrrrkkkk

2 3  minggu ni saya sebenarnya banyaaaak sangat keje..nak buat dgn tak je..
yela..semua keje pakai otak..pikirrrrrr banyak2 sampai rasa nak meletup dah otak ni....

benda mikir2 ni kene selang selikan dgn main game..chatting..tgk gambar..tgk bangunan..jalan2..blogwalking.....baru boleh pikir dgn lebih baik..

sekali duk jalan2...komen2...  tengok jam..


AIIIYAAAAARRRRKKKKK

dah pukul 10....bos nak pukul 11.30...matik la mek..matikkkkk....
Nasib baik semalam dah brainstorming..borak2 citer pasal projek dekat Yabang dgn Salam yang kene paksa dengar kalau nak suruh saya pack barang utk balik dgn segera..  Masa borak2 tu dah ada idea..

So tadi cuma meng implementasikan atas drawing sajela...

pukul 11.30 siap draft baru...sekali seksa tari bos kasik tau bos masuk lewat..hsrap pukul 2 nak drawing..

Tangkas buat kali ni memang complete..siap.....

hehhehehhehehhe....siap tak kuar lunch..lagipun memang dah tapau kat pasar pagi tadi...  Jadi suruh yabang tapaukan nescaffe ais je..buat kudap2 perut ni pukul 3 kang...  =)

Pukul 1.55pm...  Siap..hehehhehhe

tuela...banyak lagi main..banyak lagi pikir..sekali kan dah AIYAAARRRKKK.......




Pssstt...mak saya ke...yabang ke..kalau saya cakap aiyaarrk kuat2 dah takde effect...dah tau dah minah ni memang selalu AIyaarrkk..seb baik diorang tak cakap padan muke je..muehehhehe

6 comments:

NM02 said...

ai pun nak cakap...




..................aiyakkkkkkk!!!!!

Dee said...

aiyaaaaarrrrkkkkk!

Softtouch [Hanim] said...

nasib siap nik...xdelah aiyaaaarrrkkkk lagi..heeee

~mrs azmi~ said...

hahahaha.. standard.. bos bagi keje, pastu ralit buat benda lagha pastu tetiba bos dah terpacul kat opis

mau tak kelam kabut dibuatnya!

cikbedahlaser said...

aarrghhhhhhhh

Just Call Me Bitt said...

aiiyakkk habis la nik...so dah settle lom dah kol 1 nehh akekekke

Related Posts with Thumbnails