Friday, February 11, 2011

Kain sampai ke dada

Skang kalau hari2 pakai blouse pun boring....

Baju kurung boleh pakai lagi...Taaappiii..kain dahtak muat..

tak mohla pakai dress ibu mengandungtu..tak sokak....

Jadinya sekarang saya pakai baju kurung jarang2....selang seli dgn blouse dan pants..

Caranyaaaa.....

Since baju muat lagi kan...ala..baju kurung je kan......
Kain je tak boleh kancing.....

Jadi saya tarik kain tu sampai ke atas perut bawah sikit dari dada...dah ala2 sampai ke dada la......
pastu baru boleh zip...yeay!....siap kancing pun boleh.....

Saya ni kan dalam golongan ketot kemetot...Kalau beli baju dah siap...memang kain die akan labuh......tapi tangan ..labuh baju..semua ok..pelik kan...

Selama ni duk lipat2 je...skang dah tak payah lipat...tarik je sampai dada..atas pada perut tu kan...
dah perut besor...memang confirm tak jatuh dah....
hahhahha

jadi pada ibu2 mengandung di luar sana..bolehla mencuba

Selamat mencuba.....  =)

6 comments:

dd dudu said...

hehe comel jekk

gadisBunga said...

ibu comel cemni kalau preggie nampak comel je. sebab tgk dari belakang wiwits, tetibe pusing2..alamak! ade perut la. hihi~

i_sofia said...

that's cute!!

Softtouch [Hanim] said...

hehehhehe..xpe bhdn dlm tu org xnmpak..perut dah memebsar kan mcm tulah...nik sma mcm akak masa peknen sulung..dress peknen tu mmg xde..pbwkan lah tu namanya kot kan

cikbedahlaser said...

kain ko kat akak tukang jait tu x nak amik ke? wat kain basahan ke kan?? uhuhuhu

Just Call Me Bitt said...

ya betul! akekekkeke saya suka pakai dress sebab memang guna sampai tak mengandung...tapi nak save pakai blouse dan kurung coz senang aksi selak2...akekekee

Related Posts with Thumbnails