Monday, February 28, 2011

Migrain sahaja..takde dah bad words

Semalam migrain sebab panas sangat + tak cukup rehat..

Pagi2 ni migrain sebab sakit hati...

tapi sekejap je marah..sekarang dah reda....  dah start dah boleh duduk mengadap rezeki karipap pagi2 ni...
jadi entry tadi dah pun di edit dan di olah jadi entry yang ni..muehehehhehe

migrain ade sikit2 lagi.dah lama tak kene migrain...sekali kene 3 hari tak baik2....

maybe sebab kurang rehat..kurang tido...  semua kurang..tu yang menjadi2 migrain ni

esok nak start checkup di gomen..  memula kene sound dgn bancik..pastu dgn kak long shamsinar plak...dua2 doktor tu..sorang HUKM sorang hospita serdang..  jadi takleh tangguh lagi..

yela..selama saya buat checkup kat klinik ni..saya tak pernah dapat buku merah..  jadi agak scary sebab nanti nak beranak kat hospital gomen saje...

maklumlah...sekarang gaji bulanan dah ta cukup..kene potong itu ini....belen tinggal cukup2 je nak makan..savings pun kene potong..takleh buat savings gitu dah..hukhukhuk..


owh..di sini saya nak sharing..bagi orang sekitar putrajaya...bangi...dengkil...  puchong pun boleh...  Sekarang ada satu lagi Uptown baru di buka di Bandar baru Salak Tinggi...

Cuma bersebelahan je dengan Highway KLIA-Nilai...
dekat Majlis Perbandaran Sepang yang lama before berpindah ke cyberJaya..


View Larger Map




Tepi jalan je...  just before sebelum Shell BBST (sekiranya dari KLIA)...
Atau lepas sikit dari Shell....kalau dari Nilai...

Masih baru dibuka..  Tapi kalau dah banyak kedai bukak akan sangat2 meriah sebab besar..rasanya lagi besar dari Danau Kota or Kota Damansara..  Tempat parking pun besar..

2 minggu lepas kalau tak salah ada show Ukays...  Last week ada Muay Thai..

Bagi yang duduk area berdekatan..boleh la try jengah2 ke sana juga..




Pssstt..nik pun ada bukak booth dekat sana...jual blouse dan pants semua..  just mention u r blogger dan kalau nik ada sana insyaAllah nik bagi special price utk u olls..  =)

4 comments:

atty's said...

uit..dah brp bulan..nie baru nak buat kad merah..

takecare ye nik jgn stress sgt..

Queen said...

nik tak tau plak wajib buku merah tu....sebab doc mula2 ckp takpe..huhu...

ni kene la gi buat

fazemy said...

Akak jauh tak dpt dtg..sob sob. Weiii ko ni kawal2 la angin satu badan tu...tak baik migrain2 unt baby dlm perut. Byk2 kan beristigrfar slalu k:))

Just Call Me Bitt said...

wahhh congaratulation buka booth..hehehe insyallah kalo tersinggah kite call nik hehehe

eh cuba baca ni http://b1tt.blogspot.com/2011/03/tip-bahan-bahaya-dalam-makanan.html

Related Posts with Thumbnails