Tuesday, July 21, 2009

air 'TITANIC'

aku tak sabar nak upload citer nie..tapi kije banyak..so tunggu lunchie nantie..........................

tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.........................



ok..dah lunch time...

semalam fiena ym aku... sedey jer die..alamak...tak tahan aku tgk member sedih2 nie..lagi memerlukan kawan2 utk teman...
so aku offer diri teman fiena malam tu..ajak lepak sama2..

kitorang choose lepak kat tanjung...aku bukan tau pun tanjung tu katner..so decide tunggu die kat petronas ampang, yang kat depan flamingo hotel tu...

Sikit punyer lama tunggu awek nie....kitorang (aku and dzul la) tunggu bawah tiang McD yang besar tu..Aku rasa aku dah transform jadi sebahagian dari tiang McD tu..dah berkematu bontot tunggu si fiena..last2 die muncul jugak dgn alin...dengan rambut sumelnya itu...

Kitorang gi Tanjung (yang rupe2nyer sebelahjer petronas tu...huhuhuu)...Norgee sama kakak die same Riz si mamat hensem dah menunggu kat situ.....Pastu aku memang dah agak kebosanan menunggu sebelum tu buat muka toye...try amik mood balik....time org sibuk2 order air...datang la sorang makcik..

dik,order dik..

pastu masa semua org order...aku cam blur2 lagi..(aku kan selalu blur...)
Patu datang pulak sorang mamat...


abg X : order?

feena : ada apa bang?

abg X : ada macam2..starwberi..bla..bla..bla...titanic...

feena : titanic tu ape?

abg X : perisa die la

aku : yela..rasa die macam mana..masam ker...manis ker.... (nie buat2 poyo key)

abg X : rasa die masam2 manis gitu...

feena : ok, tryla..bagi saya satu.. abg X : ok....sambil berlalu pergi

aku : abg2...bagi satu lagi.....

semua org tgk aku..... jeng jeng jeng....


feena : banyak nyer....

dzul : sayang...itu sheesha la.....

aku : (buat muka blur campur bangang sikit................)




waaaaaaaaaaaaa..........malu beb..semua org ketawa...aku apetah lagi..nak ketawa pun idak..nak nangis pun idak........waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................malu giler....

Pastu masa tu aku rasa macam nak taruk kepala aku dalam tong najis....waaaaaaaaaa...malu tak hengat....

yela..aku nie kan budak kampung...hisap sheesha tak pernah beb...(tapi aku takde la baik gile..jahat jugak)...lagipulak dzul tak pernah hisap sheesha depan aku..dan tak pernah bawak aku gi hisap sheesha...

So kesimpulannya.....aku adalah katak bawah tempurung......takpe2 after this aku kene la amik tau kalau tak nak kene gelak... but feena saya..

"people learn from mistake"

8 comments:

Beauty Touch said...

hahhha
i mmg tak tahan...hahhahahahha...yesh2 learn from mistake k.no hal punye.tapi muke real je nak order dua..hahahhaahhaha.comel~!

Queen said...

waaaaaaaaaa.......pastu dah la nak order dua....dah sampai yang order tu..suruh try tak mo plak..wakakakakkaa...manalah i tau.. ingatkan air...budus betol i nie...hahaha

fazemy said...

Haha..lawak giler! Fiena apa ko ajar budak2 ni ha? Korg jgn terpengaruh sgt ngn si fiena nih. Mekap dia korg bleh tiru...prangai jgn tiru. Muahaha. larikkkkkkkkkkkkkkkkk...hehe.

p/s: Wahhh..ni yg jeles korg yg jd bestfren ni. hu

Queen said...

memang lawak kak emy...rasa muka nie tebal sampai skang..ahahhaha

p/s : thanks to kak emy yang menemukan kamik...hahahahaha......

Beauty Touch said...

hahhahaha..aku tak aja ape2
aku berasap sorang2 je..hahhahaha..tu aku pelik dia nak order dua..comel gile.hahhaha..yang lawak tu la..dzul cakap.tu sheesha la sayang..haiyoooooo

Queen said...

wakakakaka..tuela...bukan nak bisik slow2..aku boleh gi bisik kat abang tu cancel order...dzul memang tak tau cover aku...huhuhuuhu

Beauty Touch said...

hahhahahha
takpe
jadi lawak malam tu la
pas ni nak sheeha msti ingat u
hehhehe

Queen said...

wakakakaa....
abang....TITANIC SATOO LAGI!

hahahahhaha

Related Posts with Thumbnails