Friday, July 17, 2009

Movie yang tidak akan ku miss lagi....

Ingat lagi last year...erm..bukan..last two years kot...erm..masa tu Harry Potter keluar wayang..sekali dgn transformer... Dat time takde sapa yang dapat bawak aku gi tgk wayang (aku tak tau plak tu camner nak gi...huhuhu..baru pindah tempat baru)...
So i miss harry potter.

But dis year...seminggu sebelum Harry Potter tayang aku dah tanya mamat wayang tu. Pastu 2 days before aku dah BELI menggunakan kad kredit (tak boleh blah betul)...... itu pun berebut2 jugak..GSC dah penuh...tinggal TGV jer...kenapa dah penuh?sebab petang tu baru aku teringat dat day adalah hari selasa...cilakak...huhuhuhuhu...

Nasib baik dapat tiket... Too excited...
But this time cerita nie macam terlampau ringkas.... Olahan cerita die macam tersangat ringkas.... Tapi overal., still superb story...
Sangat best dan banyak lawak dis time...

I like....




2 comments:

suezensuzanna said...

uhuh.......harry potter...x tgk lagi

Queen said...

takpe suezen..baru second day babe

Related Posts with Thumbnails