Thursday, July 30, 2009

Hadiah Hari Jadi Saya...




Semalam balik keje aku di suprisekan oleh dzul..wakakkakaka.....Masa kitorang da nak gerak gi makan, dzul panggil....

"Sayang, sayang..sini jap..."
"Nape?"
"Tada......hadiah hari jadi sayang"
"waaaaaaaaahhhhh....mekasih...saaaaaaaaaaaaaayang abang..tapikan hari jadi sayang kan lambat lagi..."
"dah sayang kata nak balik sepang".....dengan gaya selamba nya

adoi..aku terus tepuk dahi..... utk pengetahuan kalian....dzul bukan la romatik sangat. Die tak pandai nak beromantik bagai. Adik beradik die semua lelaki. Mana lah die tahukan camner nak romantik2 nie. Dari dulu lagi gitu. Kalau die nak hadiah kan aku ape2 benda, die tanya direct jer. Hadiah kali nie pun sama..Tak balut pun, ade tag lagi. Nasib baik takde tanda harga. hahahahaha

Tapi aku tau die ikhlas..sikit pun di tak merungut atau ungkit pemberian die..tak macam aku..wakakkakaka......Pastu kalau aku TER rosakkan atau TERhilangkan pemberian die, die tak marah pun... Die lelaki terbaik pernah aku jumpe..... Maybe tak perfect, tapi aku pun tak perfect jugak kan...

I LOVE YOU SO MUCH!!!!!



Nak tahu hadiahnyer?....

aku suka..kebetulan ngam dengan baju aku pakai haritu.....tapi kawan2 ginila ropenyer die bagi aku, takde balut masuk kotak pun....

masa aku maik gambar nie die marah..die kata tak payahla amik gambar ape..bukan cantik pun...tapi aku kata aku suka...tak kesahla kan...

nie muka org demam...sian abang...cepat sembuh ye....


Macam dzul cakapla..jaga aku nie senang sebenarnya, aku jenis yang sangat simple....kalau kene gaya la... tak susah nak jaga aku..... Yang penting org tu ikhlas...

6 comments:

Beauty Touch said...

eiiiii
best nyeee dzul cakap u sng nak jaga..kuzal cakap i dengil suke menjawab...sedeh nye :(
beb lawa gelang itu
tak wrap pon takpela..janji ikhlas kan...hapy for ya!

CY3.5 said...

samolah kito.. kekeke.. dapat barang kejung tergolek gitu ja.. ngee..

happy birthday :)

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

taniah...dapat gelang... ;)) cantik...moga kekal ya..

Queen said...

thanks all for the wish..tapi bzday i lambat lagi......thanks feen, thanks mya, thanks yan..

@CY3.5 - ha'ah....kadang2 segan dgn org pakwe kite gitu, tapi kdg syukor sangat sebab tau die tak membazir..wrapper jer dah berapa kan..ahhahaa

afsal_8281 said...

salam ziarah...
seronok baca n3 yg simple
jom jenguk ke rumah saya lak

Queen said...

afsal...simple ker?ini dah boleh join club tulis n3 panjang2 tau...

Related Posts with Thumbnails