Friday, July 3, 2009

Breakfast hari ini penuh konflik dan masaelah

Pagi nie aku sangat bengang..tahap gaban punyerla.... Sekarang mood aku tak suka breakfast heavy, tapi kali ni aku dilayan macam Pet..dipaksa makan yang aku tak suka. Aku kata aku tak nak bermakna aku TAK NAK!!!! tak payah nak membebel kat aku dengan buat muka depan orang ramai paksa2 aku makan yang aku tak nak....

Aku dipaksa jugak beli nasi lemak bungkus....


Malas nak bertekak, aku beli la kuih muih dua biji....


Itu pun dia buat muka pastu buat macam aku la yang bersalah..tak nak break fast....before nie..aku cuma makan bikut kering jer....

Takde plak die kesah..ape hangin tah hari nie..tiba2 nak amuk2 aku sebab tak nak breakfast...bengang betul aku....

Terpandang biskut vege aku yang sedap tu....
dan juga nescaffe faveret.....


Rasa sakit hati makin meluap2........
Jangan layan aku macam pet!




3 comments:

suezensuzanna said...

owh...nasi lemak..heaven woo...jgn marah2..nnt takde seri :P

Queen said...

nasi lemak memang faveret i...tapi kalau dimakan terkocoh2 sangat pukul 9.15 baru nk sampai opis...memang tinggal harapan jerla..takkn ku jamah....hahahah

ain said...

sama layan quenn mcm pet..???? sian dier..!!

sedapnya bfast ns lemak. pas tu pekena ngan nesc tarik.pehh!!!

Related Posts with Thumbnails