Wednesday, August 26, 2009

Bold Beckham

Beckham before bold with mowhawk hairstyle


Beckahm Bold Hairstyle




Beckham wannabe...hahahaha....
Zakwan Bekcham


Susah tau nak tgk beckham nie ketawa



Asyik titon je.....tapi hati-hati kalau dia bangun...
Waaah..dia punya melalak..
Bak kata abang aku...
Tegas dan Keras...adeh...


Syoknyer dapat titon.....waaaaaaaaaaahhhhhh
Sian ko, mewarisi kepimpinan titon dari Auntie2 dan Uncle2 ko..



Muka nak style...Ala zakwan..



Fly....feewww...
I wanna be SUPERMAN!!


Ihik..hik..jgn tgk lebih2..nanti tergoda



hahahaha....tajuk entry nak gempak kan...

Tapi setelah..erm...dekat 3 bulan lebey sikit....baru nak upload gambar-gambar anak buah saya.

NIK AHMAD ZAKWAN....

Rambut dia memang macam rambut mowhawk beckham. Original tau!....dan dia memang special sebab dekat kepala dia sahaja ada tiga pusaran..(teringat buku cerita tajukpusaran karya Othman Puteh). Tak payah trim2, tak payah bikin.....memang bila kering jer...tiiing!!!!..jadilah rambut beckham


Sekarang tak berapa pandai gelak lagi. Tapi harituh die dah pandai cakap dah...

wewaaaa aaaa oooo...

hahahahhaa
pastu translate sendiri lah ye...

Permata hati kami sekeluarga.....

Owh..lupe pulak, ini anak buah pertama aku...merangkap cucu sulung mak ayah aku, merangkap anak sulung abang long aku.....

Guess aku bahasakan diri aku ape?

Auntie....hehehehe....tak mainla...Mak mah ker, Mak kimah ker...ape ker..aku tak suka..

Tapi haritu abang aku suggest nama baru..agaknya geli kot nak bahasakan aku Auntie..wakakkakaka...

Tante....

So..ape pandangan korang?
Auntie ke Tante?

hurm...............

3 comments:

balqissy said...

panggil auntie la. vogue lagik...^.^

Queen said...

one vote for auntie...nak tunggu the rest kata ape..thanks balqissy

nafham said...

comelnyer~

Related Posts with Thumbnails