Monday, August 3, 2009

My birthday treat!


Ingat lagi tak entry aku pasal gelang birthday tu? [click here]...
itu hadiahnya...then hari sabtu malam, makan sate dekat umah family dzul. Itu jer..nothing special.....

Dzul bagi satu bunga carnation warna merah....sekuntum jer..die kan konon2 zoro....
pastu lepas makan sate kitorang spend time 2 org dalam stgh jam gitu mkn ice cream.

Hari Ahad plak aku balik umah my mum...rupenya adik2 aku sama kakak ipar aku dah belikan kek untuk celebrate bzday aku...dan aku plak ade beli sate..saje nak belanja family aku makan....
thanks dekat Kak Na, Ain, Ah Ha, Aisyah for the birthday treat..and thanks to my mummy and my daddy...... Love You All......

Pastu dah habis semua, bertolak balik Damansara.

Skang tak boleh letak pic lagi..hp aku ape hal ntah..tak boleh connect la dgn pc...adoyai..

Then malam tu dalam kul 10 aku sampai umah Damansara, pastu siap2, kuar dgn org yang special tu la..

Having a romantic date.... Makan ice cream Vanetta kat taman, sambil ditemani cahaya lilin and lampu taman....ssooooo romantic....

Kul 12 lebey gitu dah balik umah...pastu terus ZZzzzzzzzzzZZzzzzzzzzz.........

And pagi nie aku sakit perut, sakit kepala dan sangat mengantuk.......


2 comments:

suezensuzanna said...

wahhh so romantic..mkn vendetta tuh...:)...hehe sweet k

Queen said...

thanks suezen.....

Related Posts with Thumbnails