Monday, August 17, 2009

Dulu dan kini

Hari nie nak share gambar lama2...layan beb...
isunyer..kenapa saya terpikat dgn Enche Dzulikram...


Pernah tau..ade org tanya...(nama dan status dirahsiakan)...
kenapa la pakwe saya semuanya huduh2...tak hensem....
wei...biarla..kecantikan dan ke henseman itu subjektif key...lagipun saya pun takdelah cun meletops kan...
Merujuk pada semua..tak dapatla saya listkan pakwe2 terdahulu....kenangan semua tu...kang kalau post mau kene pikir cara nak pujuk enche Dzul hensem itu...


Tapi memang diakui la...setelah menerima kritikan dari mak Enche Dzul sendiri..kakak ipar dia...abang die..bapak die..mak aku..bapak aku..abang aku..adik aku....
I admit..Enche Dzul saya telah kurang hensem dan machonya berbanding dulu....

Bukti? Ini dia...




ini gambar just before die kapel dgn saya.... hensem per..cair sikit aku nieyh..
**Note :
Yang kat sebelah tu buakn saya key..yang tu skandal Enche Dzul kat Kitas...wakakkakakaka.....lariiikkkkkkkkkk



Ini masa die baru habes study....hensem kan...cheeewah!


Ini masa study
berdiri paling kiri..
korang bgtau...junior mana yang tak terpikat dgn abg senior yang hensem tuh...
Lagi plak die berpersonaliti tau..ade style gitew...
Tapi aku masa study tak gedik2 kat die...aku dgn pakwe lain..yang bebek...mencik betol..
dan Enche Dzul kapel dgn kawan saya masa tu...skang dah jadik Puan Diayana dah....


ini masa budak kecik....eee....comel jerkan..


dan ini masa die tadika..seyes beb....comel giler...
tgk bibir die...sampai skang pun aku berkenan...wakakakaka
maaf atas statement melampau itew..

Masa kecik2 comel giler..masa dah besar still hensem...
Ish..takde sebab la aku tak suka kan..

Walaupun skang die dah join "B" Club (""-oroi)..wakakka
Tapi aku tetap sayang die..
Sebab masih terkenang time die hensem dulu...
Tgk gambar... Sekurang2 nya tak rasa terkilan...
Wakakakaka..gile kuang ajor...balik karang matila kene sekeh...

eh2...ade gambar tertinggal...heheheheh
inilah SAYA....


hehehe...gambar masa study?gambar terkini?tak payahla tengok...muntah darah kang...wakakaka

3 comments:

suezensuzanna said...

argh....gambar yg last ...comel giler...mcm aso....tp...comellaaaaaaaaaaaaaaa...rase cm nk tarik2 je tudung tuh...comelllllllll...

NaqeebLukhman said...

hehehhe nak hensem camner lagi...
aku pun x hensem juga...



yang penting ko bahagia beb...


yang last tu mmg the very classic hahahahhahaaaaa

Queen said...

hehehe..nie dah macam battle dah nie..kiki...saya dah menang dua point....
memang terbuktilah saya nie somel..**wink**...perasan la pulak..wakakkaka

thanks suezen..thanks naqeeb...thanks atas pujian itu

Related Posts with Thumbnails