Friday, August 7, 2009

Hey PENCURIK!!!

Sape yang curik handphone my Mommy, sila pulangkan balik.
Harituh duit ilang. Kalau sikit2 takpe..nie banyak...
sekali ilang RM100, RM200....
Nak kata toyol, banyak plak yang diambik nya.
Skang handphone pulak hilang. Betul2 misteri tau. Kalau sape2 ade idea macam mana nak solve nie tolonglah bagi.

Masalahnya, handphone mak saya tu bukanlah handphone yang superb mahal. Kaler pun takde.
Yelah, kang pelik2 kang pening pulak my mommy nak guna kan...

Ini handphone nyer..




So sangatlah pelik sape yang amik tu...dah sudah saya susah nak call my mommy... Memangla..kalau aku tahu sape disebalik nie...akan aku hadiahkan die tikaman bertubi2 menggunakan sudu.

Cis...
sape ade idea?

5 comments:

NaqeebLukhman said...

errr kat mana hilang henpon tu...

suezensuzanna said...

uhuhhhh...erm....p jumpa bomoh..pastuh santau dia

Queen said...

@naqeeb..kat rumah..tapi dah nama hilang kan..tak tau la kat mana...bukan missplace sebab lepas hilang tu, call terus tak dapat.

@suezen....isy..kang aku lak tangung dosa....ingat nak taruk yang biji kacang hijo tu..tapi tak tau cara...hehehe..aku nak tangkap toyol tu wat jadi hamba suruhan aku...wakakakkaa

NaqeebLukhman said...

errr tikus dah bawa lari kot hahahahaaa

buleh ker nko tangkap toyol... silap haribulan toyol t tangkap nko wakakakakaaa

Queen said...

tuela...rasanya...
boleh jer aku tangkap toyol tu...tapi dalam mimpi jerla kot..huhuhu....

Related Posts with Thumbnails