Wednesday, August 19, 2009

HIV Test...

today lunch hour aku dianjak ke pukul 1.30pm..
sebabnya?

Aku nak pergi amik HIV Test....
hopefully sempatla siap dgn cepatnya..
kalau tak..terpaksalah korban cuti half day...


kenapa kena buat HIV Test?
Pendapat akula kan..
ini untuk melindungi pasangan kita dari tertipu dan mendapat penyakit.....
Pastu juga nak lindungi zuriat dan warisan kita dari kene HIV...
Selain tu, nak bagi kesedaran la pada kita untuk mengetahui sejarah kesihatan pasangan kita kan...

Semalam call bapak aku...sempat lagi bapak aku menasihati aku...

"Nanti buat sekali H1N1 test"...

huhuhuhuhuu...sadis betulla bapak aku nie kan.....






Actually sekarang pun dah ada kit utk HIV Test yang kita boleh buat kat rumah....



tapi aku pelik...kenapa HIV Test mesti buat dari kul 2pm samapi kul 4pm Isnin hingga Khamis sahaj...sape tahu?boleh tolong bgtau aku?

Sebab bg aku kan..benda nie menyusahkan..semua nak kene amik cuti bagai....aduhai..tensen..


huhuu.......picca aku gi HIV Test?nanti malam kot baru dapat update...



lapornya...............(ini tiada kaitan dgn topik...kikiki)..aku tak sempat bfast...semalam dah la tak makan...kalu Dzul tahu..sampai besok pagi pun tak habis lagi membising macam langau..

Sekian




5 comments:

suezensuzanna said...

owh..pg nih aku mkn nasi lemak...giler lame x mkn nasi lemak kan..pergh...layan

Queen said...

huhuhu...suezen..ko membuat kan perut ku lebih bernyanyi dan bergendang sakan...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

NaqeebLukhman said...

hehehehe H1N1 tu huhuhuhuu

rahimi osman said...

orang tu cakap sebab pukul 2 tu darah paling aktif

Queen said...

@naqeeb : jgn..mintak jauh....huhu...

@rahimi : hurm...adekah darah juga tidak aktif pada hari cuti dan juga hari jomat?
wakkakakaka.....

Related Posts with Thumbnails