Tuesday, November 17, 2009

Dari Cik kepada Puan....




Last Sunday attend wedding Rahimi and Febby. Selain menjadi jemputan diorang, we all jadi mak andam Febby.

febby sangat cantek hokeh....dengan mekap darik Fiena yang meletops dan gown i yang marveles itu (puji diri sendiri nieyh..hhhahaha).....


Ok...lari topik sudah,..

Kesnya :

Masa bride nak baling handbouquet tu, Rahimi jemputla semua gadis2 yang single, bujang dan tak kahwin lagi untuk beratur ramai2 sambut bunga dari Febby kan...
Aku time tu terus je nak letak barang yang ade kat tgn dan nak menuju ke arah kumpulan gadis-gadis itu....

Ya....aku lupe aku dah kahwin...hahahahhaha

Bongok betul aku nieyh....

5 comments:

suezensuzanna said...

u will get used to it soon nik:)

Fatt Chin Choy said...

perasan single ker?
haha

fazemy said...

Akak pun kdg2 lupa dh kawin..feeling gadis2 gitew. haha

Queen said...

suezen : ya lor...masa akan merubah segalanya...cheeewah!..ahahha


ah fatt : biasalah...i kan masih muda remaja gitu....weeeee

kak emy : betol2... itu namanya sentiasa muda dalam diri kita...yehaaaa

m-i-o said...

kahkahkah!

ai pun selalu feeling2 single gak. it's good to feel young and act young. walaupun single itu tidak bererti muda. dan married itu tidak bererti tua.

Related Posts with Thumbnails