Tuesday, November 10, 2009

Malam pertama


"macam mana malam pertama?"

"aiyah...mana boleh cerita..."

"i mau tau ma..."

"ape yang u mau tau (start dah rasa annoying)...."

"yela...macam mana buat malam pertama..."

"aiya..yang tu tak boleh bgtau.....nanti u tahulah"

"ala..u bgtaulah..."

"apa yang u nak bagitahu...ape yang boleh bgtau i bgtau la..apa yang tak boleh bgtau tak boleh la...."


then senyap je......tapi sekejap je beb...pastu die YM


"kawan, tak nak beritahu i ke pasal 'mala6m pertama'? i nak belajar la..."

"aiyah....its a secret la..i cant tell u...u can ask others"

"kita cakap dalam sini la... sorry la... i betul- betul nak belajar... umur i belum pernah 'buat'... takut tau...bila sampai masa 'hari pertama'.... please nik.... please..."

"sorry..i cant"

"so can u tell me about what that u can tell me? what should i really? prepare? if 1st time not success, girl'll upsad?"

"....................................."





damn la kan......ini rahsia... tahu....
mana boleh aku bgtau ape2 pasal hubungan kami..lagi2 yang dalam kain...

huhuhuhu

sangat tekanan okey...

dah explain kat die..

"kawin bukan sebab tu ma... kalau u love her..and she love u then everything will be fine"

but still die tak puas hati...tanya ade kuar darah ke tak..

aku cakap jela

"tak ade......tak perasan..entahla..."
depends pada genetik...


huhuhuhu...sangat tekanan okeyh...


skang masih tertekan.....huhuuhu........mana boleh bgtau org..itu rahsia suami isteri la wei...adoi..serius tekanan rasa nak nangis je tau

6 comments:

Bapak said...

mental la kawan Nik ni, hal dalam kain pun nak tahu...sendirik bikin baru tahu la

eh, dia laki ker pompuan?

apa2pun, tahniah buat nik & hubby! selamat melayari kehidupan berumahtangga.

Queen said...

die lelaki....huhuhu...tensen tau...

brrrr....sabor jela...

hubby plak gelak2 kan kita...huhuuhuhu


thanks bapak....banyak lagi kene menuntut

fazemy said...

Hik hik..mcm2 org ada. hampeh!

Fatt Chin Choy said...

mesti lelaki yg tanya tu kan

suezensuzanna said...

ahaks....

mak eh said...

jangan layan orang tak reti bahasa! tak boleh story means tak boleh. rahsia.peribadi. full stop. u tak yah tension nak fikir apa nak jawab. pengajaran buat newly weds :)

Related Posts with Thumbnails