Thursday, November 12, 2009

new gadget for our new house

Hari isnin lepas ( 09 - 11 - 2009)........ misi utama, mencari gadget baru untuk rumah baru kami...
So mula2 pusing2 di Courts..pastu macam tak berkenan..last2 beli di Tesco sahaja....
Aku guna duit angpow dari opismate dan bos......
bolehla buat beli gadget baru..


ini lah gadjet baru kami



~peti ais SAMSUNG~


~TV 21" sajork~




Sangat suka okey..so gadget ini bolehla di 'isytihar' kan sebagai hadiah dari member opis ku...

Thanks semua....you all nie susah2 je..





p/s :
thanks kat tam, mar, ema, bai dan aziz sebab susah2 angkat gadget baru kami..... Aku dgn dzul kan tak penyabor..nak beli dan nak dihantar time tu jugak..ahahahha
...


2 comments:

Fatt Chin Choy said...

pelan2
sikit lama2 takder ruang dah tu

haha

arryani said...

Lepas ni blh bli lauk bnyk2..

pas tu, masak sedap2....

pas tu, kwn nk tmpg makan..aaagagaga

Related Posts with Thumbnails