Monday, November 16, 2009

Minggu ke 2 bergelar isteri



Dah 2 minggu bergelar isteri. Masih tak dapat benar2 luangkan masa bersama suami. Eventough nak kuar malam jalan2 sama2 ke...

Haritu mak mentua aku tanya kat hubby.....dah kawin nie, takde ke bawak aku jalan2 kuar malam.....gi mana2 ke....huhuhu...masa hubby cite tu.rasa sedih je...memang tak sempat pun nak spend tyme....

Last weekend sepatutnya dapatla rehat2 dengan hubby. Tapi kami kepenatan dengan mengangkat pelamin. Pastu malam tu tolak van dalam hujan plak.

Pastu ahadnya ade wedding job di Dewan Guthrie. Klik sini utk tgk....
Malam tu berkejar balik ke Sepang. Ade plak urusan yang kene diselesaikan.

Balik je damansara aku tertidur depan lappy (siapkan keje2 butik yang tertangguh).
Tau2 je pagi tadi dah dalam bilik. Mesi hubby dah tolong angkatkan....huhuhu...thanks sayang...

This whole week plak akan berkampung dirumah mentua utk buat preparation majlis resepsi kami. Awal2 pagi tadi hubby da pesan, petang nanti balik rumah, amik kain baju, bawak gi umah mak mentua...

dah beberapa hari aku skip lunch sebab nak tido. Badan sangat letih. Kawan2 ade cara macam mana nak bagi badan kekal bertenaga dan ade stamina? Kalau ada bgtau eh...








p/s :
ini je entry yang mampu aku buat..sangat penat.

5 comments:

sis_nita said...

isk..

maap dik..

akak lama tak masuk blog.. jadi ketinggalan sangat ngan citer2 terbaru kamu..

niway.. selamat pengantin baru k..

semoga kekal hingga ujung nyawa..

cantiknyerrr kamu.. :)

tgh tawaf blog kamu ni.. nak tgk gambar pengantin..

m-i-o said...

selamat pengantin baru :P

CY3.5 said...

selamat pengantin baru :)

man-man lor.. tp mmg la.. b4 kawen, ye ye je tengok wayang tiap minggu.. lepas kawen, memerap dalam rumah je :P

suezensuzanna said...

kesian..x cukup rehat...erm..minum air kacip fatimah tuh

Queen said...

kak nita : thanks...hehehehe..kembang setaman jap..kene puji...weee

m-i-o : thanks for the wish!

kak yan : thanks..betul2..memerap je kat umah...ahahha

suezen : hurm...semalam cakap kat hubby gitu..golek2 dia ketawa kan aku..huhu

Related Posts with Thumbnails