Tuesday, November 10, 2009

My BIG DAY!! part 1

Since pengantin nie memang jenis OA dan gelabah selalu...jadinya tiada gambar yang sempat disnap sendiri...
Ini adalah dari kamera kak ayu a.k.a pengapit a.k.a jurumekap aku...
Kak ayu nie memang best...memang sporting...memang bestla...
easy going.....
sape2 nak makeup dgn die...boleh check recent work die kat Sureanggun Butik... baju and accesories from Quiny Bridal.......


Kredit to her... orang kuat majlis aku....thanks kak ayu....muah!!!!!



~ makeup yang sangat gojes~
aku suka betul dgn handbouquet tu...



~sebahagian hantaran~



~ber'camwhore' pengapit dan peminat cilik~


~lovely hand bouquet~


~dengan adik bongsu~


~perantin dan pengapit~


~debaran akad nikah~



~batal air sembahyang~



~salam mohon restu dari suami~



~we are officially married~



~ber'gedik' bagai~



~sempat lagi diskus tgh2 majlis~




~amik gambar ramai2~




~sempat lagi ber'potraiture'~
masa nie lepas salam2 dengan family baru



~tgh bersiap~



~be a 'QUEEN'~
suka sangat dgn dress nie tau!




~tgh menunggu 'King'~



~makan beradab~




~aksi dalam bilik~



~jari kami 'oren'....siap love kat tapak tangan tau~



~sesi outdoor~





~first time romen2 dalam semak...ahahahahaha~



~funny faces....memang faveret kami~




~orang kuat majlis~



~malam pun bergambar bagai lagi..ahahaha~



~rakan2 poli merlimau yang datang dari jauh..thanks guys!~



~family sedang berehat2~


~pengapit dan baby zakwan...~




ok later kita upload lagi......

thank kak ayu,....



p/s : gambar semuanya adalah dari kak ayu somel kita...

11 comments:

fazemy said...

Cantik Nik masa nikah tu. Naik seri. Selamat pengantin baru yer. dah selamat yer. selamat dtg ke dunia semua nya kena bertolak ansur. yehhhh!

eazy said...

darling.
cantiknye
erm.nk wat pelamin mini
ade gambar close up tak?hihi

Queen said...

kak emy : thanks....ahahahah...yup..mesti bertolak ansur...


eazy : gambar close up...hurm...nanti kalau ade akan diupload...

daela said...

alamak..soe...1stly dila nak ucapkan selamat pengantin baru tuk awk...Sungguh cantik awk masa nikah tu...sgt ciut..Ape pun tahniah atas perkahwinan awk & si dia..semoga kekal keakhir hayat..AMIN..

Queen said...

thanks daela

ayuali said...

xdehalnye nik...gambo2 tu mmg tuk kenangan2 kiter jugek...;)

Beauty Touch said...

tak best feen takde =(

Queen said...

takpela feen..t on dzul side kita melaram2 ye.....

u kene belajar cane nak buat sanggul busar itu,..nanti on dzul side pun ne buat jugak,,ahahaha

JS @ Kak Ogy said...

Salam Nik! Wah! berseri santekknyerr.. tahniah ya!

Queen said...

mekasih kak ogy..berseri sebab malam tu akan cupcake yang sedapppp

eynda said...

Selamat pengantin baru...moga kekal hingga akhir hayat :-)

Related Posts with Thumbnails