Friday, May 6, 2011

dah berkarat

hp masuk workshop...system error....

so skang pki hp sony yang lama...ringing takde..vibrate je....

mungkin dah lama gile tak pakai..dulu boleh la nak connect kat pc walaupun sangkut2...sekarang langsung tak boleh detect....  ada je problem..

jadi idea nka keluarkan entry bergambar hari ni dah sangkut..

Sentap betul mek dengan phone nie la...


demam makin kebah..  alhamdulillah...  tapi masih sibuk sangat sebab nak kene siapkan semua projek sebelum cuti panjang....

7 comments:

Ati Masrif said...

kak ati ni pakai hp buyuk jek

camera pun yelek :)

cheqna said...

mek...
lamanya tak singgah sini...
sihat???
moga sihat sokmo ye..=)

gadisBunga said...

fon kite pun. dah lamaaa tak boleh internet. pasrah aje lah. huhu~

atty's said...

lama tak singgah blog nik..
nik demam ye..makan ubat tau..semoga cepat sembuh..takecare

NM02 said...

yu, akak punyer henpon pun pernah system error tapi tak plak sampai kena tinggal kat kedai. dia update kejap je.

ke lain masalahnye ek??

hehehe

Just Call Me Bitt said...

untungnya ada simpan hp lama..ehhehe

Dee said...

tensenkan bila hp tetiba ada problem..huhu..

Related Posts with Thumbnails