Monday, May 9, 2011

Dari kaca mata seorang ibu..bapa dan photoghrapher

Orang melihat sesuatu gambar dari sudut yang berbeza...

Mari kita lihat teaser yang keluar secara official di page photoghrapher


Nik memamngterharu habes tengok gambar ni..walaupun takde muke ni masuk..tapi ianya cukup menenangkan..  Rasa bahagia tengok gambar ni...

Ok...dah..takmoh feeling lebih2....

Pada sesiapa yang berminat....  Boleh contact DANIAL - 0129155315....Untuk maklumat harga yang lebih lanjut..  Tapi apa yang boleh nik katakan..nik sangat2 berpuas hati dengan hasil kerja Dan from Cubic Photo ni...

Nik dah ikuti dia dari awal...tak awal sangat la...tapi sejak wedding one of my customer..  Rahimi and febby....  Dari situ sikit demi sikit Nik nampak improvement pada setiap keping gambar Cubic Photo...Dan sekarang memang hasil dia nik suka sangat..very natural...superb la pendekkata..


So jangan segan2 call Dan kalau berminat nak amik gambar kawen ke..baby ke..  maternity ke/..  Just give him a call..  =)



Owh ya..naktengok hasil kerja Cubic Photo yang lain?..  Boleh view sini..





Nanti la..kalau dah dapat banyak gambar dari diorang..nik post k!..  Sekarang dapat Teaser je...  Mana2 yang friends kat FB tu..bolehla tengok hasil tagging..hehhehehe

10 comments:

gedek! said...

Eh?

Boleh ke publish gambar macam ni kat public...?

18SX nih...!

cheqna said...

mek....
sponsor r untuk cheqna nanti boleh???lalalalala

NM02 said...

mesti byk gambar best2 kan...

cheqna, ai.. dah verangan awal nmpk... sabar!!! hehehe

atty's said...

kty dah tgk semua gambar..tuh..mmg cantik2 semuanya..

oya zihanee said...

+ patotnye ade gambar nik pulak letak telinga kat perot cik abang.. tengok, perot sape lagi besarr... hehehe...

anyway.. selamat menunggu detik2 gemilang..

Fazemy said...

wahhh comelnya camniiiiiiii...

Softtouch [Hanim] said...

sweetnya pic tu..suka akak tgk nik...

fiezah91 said...

cantik pic tu.hehehe..

Just Call Me Bitt said...

ok2 nanti kite jengok2 ;)

iS3 DaEnG said...

Nice pic..memang cute....:)

Related Posts with Thumbnails