Tuesday, May 10, 2011

Tertengok Entry Kak Hanim

Masa masuk dashboard..scroll sekali imbas dekat bloglist...

nampak kak hanim upload entry pasal hari ibu dan nasi arab

terus rasa sedih....

sebab masa hari ibu lepas...nik memang nak bawak Cik pi makan Nasi Arab....  Since hari tu Cik telefon tengah malam semata2 nak pesan belikan Nasi Arab kalau balik Sepang...

Tapi hasrat tu tak kesampaian atas sebab2 lain..  Nik kecewa sangat...  Sangat2...  Even jumpe cik pun tak dapat...

Entahla....pasal orang lain..Nik yang terima kesan...  Sedih..rasa banyak duitpun tak guna kalau tak dapat belanja Cik......

Tapi takpela...tak boleh pun sebab atas permintaan cik jugak..  jadi nik redha...nik anggap takpela tak dapat belanja..tak dapat sambut..  yang penting nik tunaikan apa yang dia nak..walaupun tak dapat tunaikan hasrat Cik nak makan Nasi Arab...  Tapi at least nik tunaikan hasrat dia yangsatu lagi tu...walaupun terpaksa berkorban...


Eh...paham ke cerita mengarut nie?..hahaha..

ok2..abaikan....


Meh la tengok satu lagi gambar...dari OP...


10 comments:

cheqna said...

nape ni mek???
takpe....yang penting kita tahu apa yang kita lakukan
by the way cantik r gambar tu,,nak koya r jap...lalalala

gadisBunga said...

gambo tu sgt sweettt...!!!

Cik memahami....don wori ok. :)

Just Call Me Bitt said...

wahhh sangat sweettttt mehhhh...adekah muka kamu semakin membengkak nik??? congrats baby sihat dlm pewut ;)

nkniessa said...

cantik arrrr gambar ni....

hantarlah kpd majalah PAMA tu... mesti menang punyer.....

I like!!!!

Bigdaddyz said...

romantis....

gedek! said...

Korang sangat romantis!

tak berat ke yabang tu...?

cikbedahlaser said...

tgk gmbr tu terus rasa nk balik umah polok sarip... owhhh mau cium mau cium.. ahahahahahahahah

Softtouch [Hanim] said...

alahai nik..akak minta maaf kalu n3 tu nik sedih..xpe nik haari ibu tu hari2...lain hari leh blanja..xpe bukan nik sngaja..ada hal pnting yg xdpt dielakkan..

sukanyaaaaa pic tu...sweet sgt..romnatik!

Yan said...

nasi arab cemanela rase tu yer... kat johor ni cam tak penah nampak pun.. ish ish..

takpe nik.. lenkali nik usahakanla yer..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat hari mak kepada mak
selamat hari ibu kepada ibu
selamat hari ummi kepada ummi
nasik arab tu sedap

Related Posts with Thumbnails