Tuesday, January 29, 2013

bila facebook kena banned

Saya baru tahu
yang kalau kita letak gambar guna URL FB di blog kita
mana2 tempat yang banned/block FB
tetap tak boleh tengok gambar kita

padanla orang asyik ckp tak boleh tengokgambar la
tak boleh bukak la

rupanya sbb di banned
and ada sesetengah siap block cookies ke benda ntah


jadi sekarang ni gigih la kena buat balik blog yg satu lagi tu

dan juga lepa sni kena la gigih upload pic utk write entry

owh..
sangat la tidak kewl

5 comments:

Qhaifa Nur said...

untung pada siapa yang terpandai IT ni...semua tahu...

gadisBunga™ said...

tolonglah jangan sampai hari itu dekat blog kite!

MyKhalish said...

nice info.. skrg baru tabu.. hehe.. tq ya

MyKhalish said...

*tahu

Bitt (double IS) said...

maknanya kita tak boleh share gambar kita di fb kat blog la kan...

Related Posts with Thumbnails