Wednesday, January 2, 2013

Rambut New Year 2013

Sejak kahwin..  ada 2 3 kali je yabang potong rambut..  Lepas2 tu dah tak potong dah..  cuma maintain dan trim je..

Cuma baru2 ni saya pujuk die layer rambut..  itu masa nak raya baru lepas ni... Tapi sebab rambut yabang tebal..  trim pun xdak beza..

Yeah.. 3 tahun lebih saya mengadap rambut panjangnya..
Tolong sikat rambut dia
Shampoo
Put on conditioner
Ikat rambut
Tocang
Buat dendan lipan
Tocang dua
Pilihkan Serum rambut dia..
Belikan getah rambut dia


Oh...  i'll miss that moment..  Pasni takde dah pahala tambahan tu..
Walaupun saya rimas (yeah..saya rimah sebenarnya.. ).. tapi sebab yabang suka betul berambut panjang mcm tu..  saya ikutkan je..  janji dia happy..  lagipun bila dia berambut panjang..  Banyak masa kami bermesra waktu saya uruskan rambutnya..  Pasni lambat lagi baru ada lagi moment2 tu  =p


Lepas ni tunggu la 2 3 bulan lagi..  baru repeat lagi benda sama..

Sebab...

Yabang potong rambut.. yeay =p

Gile kacak lepas tu..
i loike..

Ain (adik saya no 4) ckp mcm budak politeknik..

Tapi saya cakap = Handsome macam masa kita kahwin dulu..  =p






Akhirnya baru2 ni nak potong...

Inilah moment2nya..  tak boleh snap banyak2..silau mata tukang gunting tu.. parah pulak





mcm biasa.. ada gambar mem besar ni.. ingat nak potong rambut depannya sekali.. tapi tukanggunting plak tak berani..




Dannn.......


Mempersembahkann....







.
.
.
.
.
.
.
.
.

.




YABANGGGGGG

Sufiyyah buat muke blur tengok ayah takde rambut


outing new year..  tapi outing pi membeli barang hantaran.  hohoho


Ok..  untuk pembaca yg setia...

Apa agaknya yang dua beranak ni duk leka tengok...  =p



5 comments:

cikbedahlaser said...

tahniah dzul ikram.. ahahaha
tak pe la nik.. still boleh basuh kan rambut die sikat kan dan mnyak kan...

Qhaifa Nur said...

lain betul rupa en. abang tuh...rambut thn baru juga...

A D I A said...

haa handsome apa en. yabang berambut pendek. rambut pjg maca hafiz af dah kita tgk. pun ok.

Ema Blog said...

dah tak nampak rambut keritingnya..

Dee said...

nik..rambut pendek pun masih boleh dapat pahala..tp k dee tgk makin kemas dan segak..laki sapalah tu ye..laki nik gak..hehehe.

Related Posts with Thumbnails